2 φωτογραφίες »

Βλέπετε το τρέχον SEAT Arona.

Η SEAT δοκιμάζει το ανανεωμένο Arona

7.540 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2021)

Το ανανεωμένο SEAT Arona είναι ένα από τα μοντέλα που εξελίσσει η ισπανική μάρκα, με τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους δρόμους, επιβεβαιώνοντας πως οι δοκιμές βρίσκονται υπό πλήρη εξέλιξη.


Όπως στα περισσότερα αυτοκίνητα που ανανεώνονται έτσι και με το Arona, οι αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση θα αφορούν κυρίως τα δύο άκρα. Αν και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, το ανανεωμένο Arona θα λάβει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, με αυτόν στο μπροστά μέρος να φιλοξενεί μία νέα κάτω γρίλια σε στυλ πλέγματος. Παράλληλα ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας, στις άκρες τους θα χαρακτηρίζεται από νέες εισόδους αέρα.
 
Από κει και πέρα ελαφρώς διαφορετικά σε εμφάνιση θα είναι τα φωτιστικά σώματα, πιθανόν μεγαλύτερη η γρίλια στον πρόβολο, ενώ στο πίσω μέρος θα φέρει διαφορετικού σχήματος απολήξεις της εξάτμισης στην πιο σπορ έκδοση FR.
 
Το εσωτερικό δεν αναμένεται να αλλάξει πολύ, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η SEAT παρέχει ήδη στο μοντέλο επιλογές όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Ωστόσο αναφορικά με το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, η φημολογία αναφέρει πως θα αναβαθμιστεί σε αυτό που η μάρκα προσφέρει στο νέο SEAT Leon.
 
H παλέτα κινητήριων συνόλων του Arona δεν αναμένεται να μεταβληθεί, οπότε οι τούρμπο κινητήρες βενζίνη, ντίζελ, αλλά και η έκδοση φυσικού αερίου (CNG) θα συνεχίσουν να δίνουν το παρών. Η προσθήκη όμως κάποιας ήπιας υβριδικής επιλογής είναι πιθανή, ωστόσο προς ώρας τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.
 
Το ανανεωμένο SEAT Arona θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Martorell της Ισπανίας, όπως και το τρέχον μοντέλο. Η ανανεωμένη του έκδοση πιθανότατα θα παρουσιαστεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Hyundai
NISSAN