Η SEAT μετατρέπει το Ibiza σε Club
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η SEAT μετατρέπει το Ibiza σε Club

4.956 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2021)

Το μικρό hatchback της SEAT, είναι συνονόματο με ένα από τα πιο διάσημα νησιά της Ισπανίας, γνωστό παγκοσμίως για την νυχτερινή ζωή και την αχαλίνωτη διασκέδαση. Για το λόγο αυτό, η ισπανική εταιρία μετατρέπει το Ibiza σε νυχτερινό κέντρο, βάζοντας ντισκομπάλα, εξοπλισμό DJ, προσφέροντας ακόμα και κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ, γιατί οδηγάμε κιόλας.

Ατμόσφαιρα από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σαφώς, το περίεργο project έλαβε χώρα στο ισπανικό νησί, για μία μοναδική εμφάνιση, με τον DJ Woody Cook να συμβάλλει στη δημιουργία του event. Στο εσωτερικό τοποθετήθηκε μικρή ντισκομπάλα και LED φωτισμός που σε συνδυασμό με τον κρυφό φωτισμό του μοντέλου, μετέτρεψαν την ατμόσφαιρα σε αυτή ενός Club.

Πορτμπαγκάζ «μπαράκι» για το ποτό σου

Στο θέμα του ήχου η SEAT θεώρησε αρκετά τα 7 στερεοφωνικά ηχεία 300W της Beats Audio και την μεγάλη οθόνη των 9.2 ιντσών, με μοναδική προσθήκη αυτή του εξοπλισμού του DJ στο ταμπλό του συνοδηγού. Ο πίσω αποθηκευτικός χώρος των 355 λίτρων μετατράπηκε σε μπαρ, όπου με κάποιο μικρό αντίτιμο μπορούσε κανείς να απολαύσει το αγαπημένο του μη αλκοολούχο κοκτέιλ.

Ένα ολόκληρο club στο αυτοκίνητό σου

Στο event τοποθετήθηκε και κόκκινο χαλί για τους πελάτες του «Club», που έπρεπε να περιμένουν στην ουρά για την είσοδό τους, ολοκληρώνοντας έτσι την εμπειρία της διασκέδασης. Η SEAT με αυτήν την «μαρκετινίστικη» ιδέα θέλει να δείξει πως το μικρό της hatchback «χωράει» ένα ολόκληρο club στους πλούσιους για την κατηγορία του, χώρους.

Θα διασκέδαζες ποτέ σε ένα αυτοκίνητο-club ή είναι πολύ μικρό για σένα και την παρέα σου;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto