• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Το νέο SEAT Leon hatchback.

SEAT: 1 χρόνος δωρεάν καύσιμα στα αυτοκίνητα με CNG

3.068 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/4/2021

To νέο προωθητικό πρόγραμμα της SEAT προσφέρει δωρεάν καύσιμα για ένα έτος σε όποιον επιλέξει οποιοδήποτε μοντέλο της μάρκας σε έκδοση με φυσικό αέριο (CNG).


Η SEAT ΤΕΧΝΟΚΑΡ ανακοινώνει την έναρξη νέου προωθητικού προγράμματος για όλα τα μοντέλα φυσικού αερίου της γκάμας της, το οποίο προβλέπει όφελος για τον πελάτη ισάξιο με την κατανάλωση καυσίμου για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η SEAT διαθέτει μια από τις πιο πλήρεις γκάμες αυτοκινήτων φυσικού αερίου στην αγορά, η οποία έρχεται πλέον να συμπληρωθεί με την έναρξη διάθεσης του νέου Leon, σε 5θυρο και Sportstourer αμάξωμα, το οποίο εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1,5 ΤGI ΕVO 130hp, αρχικά σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο DSG με τιμή από 25.290 ευρώ για το hatchback και 26.690 ευρώ για τo Sportstourer. Οι τρεις δεξαμενές φυσικού αερίου του νέου Leon έχουν συνολική χωρητικότητα 17.3 kg και χαρίζουν αυτονομία 440 χλμ με αποκλειστική χρήση CNG, ενώ το αυτοκίνητο εφοδιάζεται και με ένα ρεζερβουάρ ασφαλείας βενζίνης 9 λίτρων.

Τα μοντέλα CNG προσφέρουν αξεπέραστη οικονομία, χαμηλές εκπομπές CO2 που εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ένα κόστος κίνησης περίπου 30% χαμηλότερο σε σχέση με το diesel ή 50% χαμηλότερο σε σχέση με την βενζίνη. Το φυσικό αέριο σαν καύσιμο εξασφαλίζει άριστη καύση, με αποτέλεσμα 1 kg CNG να αντιστοιχεί σε 1,5 lt βενζίνη ή 1,3 lt diesel, ενώ οι εκπομπές ΝOx είναι σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον 50% χαμηλότερες σε σχέση με τα άλλα καύσιμα.

Σημειώνουμε ότι το 2020, η διείσδυση του φυσικού αερίου στην ελληνική αγορά ανήλθε σε ποσοστό 1,7% της συνολικής αγοράς, ενώ η SEAT κατέκτησε μερίδιο 32% της αγοράς CNG.

Η νέα παροχή δωρεάν καυσίμου για έναν χρόνο, έχει υπολογιστεί με μία μέση κατανάλωση φυσικού αερίου για τα τρία μοντέλα της φίρμας (Ιbiza, Arona και Leon) 3,5kg/100χλμ, για 14.000 χλμ σε ετήσια βάση και με σημερινή τιμή διάθεσης του φυσικού αερίου στα 0.834 ευρώ/kg.

94 διαθέσιμα άρθρα για SEAT  LEON

Tags: SEAT LEON