• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη SEAT. Ποιο μοντέλο πουλάει περισσότερο;

Η SEAT σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων

Διαβάστηκε από 5312 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/8/2018
 

Η SEAT διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της και κάνει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο. Ποιο μοντέλο κάνει τη διαφορά;

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη SEAT και τον μήνα Ιούλιο. Έχοντας πετύχει κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους τα καλύτερα αποτελέσματα στην ιστορία της, η SEAT σημείωσε και τον Ιούλιο αύξηση κατά 35,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα το 2017, φτάνοντας συνολικά τις 52.700 πωλήσεις.  Με αυτόν τον όγκο πωλήσεων, η SEAT πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα Ιουλίου στην ιστορία της και έσπασε το ρεκόρ των 46.200 οχημάτων του 2001.
 
Φέτος από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο, η SEAT πούλησε περισσότερα από 340.000 οχήματα, δηλαδή 20% περισσότερα σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2017 και πέτυχε ρεκόρ περιόδου. Το προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων χρονολογείται από το 2000 (324.400 οχήματα).
 
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της SEAT, Wayne Griffiths «η αύξηση των πωλήσεων από τον Ιανουάριο διατηρεί τον ηγετικό ρόλο της φίρμας στις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες μάρκες στην Ευρώπη. Η SEAT καταγράφει ρεκόρ πωλήσεων χάρη στην επιθετική πολιτική προϊόντων όπως το Ateca και το Arona. Ένα από τα τρία αυτοκίνητα που πωλούνται σήμερα είναι SUV και αυτό το ποσοστό πρόκειται να αυξηθεί τους επόμενους μήνες».
 
Σημαντική είναι η αύξηση πωλήσεων της SEAT και σε βασικές αγορές, σε πολλές από τις οποίες ξεπερνά το 20%. Η Ισπανία είναι η πρώτη αγορά με σχεδόν 73.000 πωλήσεις. Επιπλέον, η SEAT είναι η κορυφαία μάρκα στη χώρα και το Leon και το Ibiza είναι τα πιο ευρέως ταξινομηθέντα μοντέλα. Η Γερμανία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της SEAT, με αύξηση 26,4% και πωλήσεις 71.400 αυτοκινήτων. Ακολουθούν, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Ιταλία.
 
Το πρώτο εξάμηνο του 2018, τα κέρδη της SEAT αυξήθηκαν κατά 62,7% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2017. Η προσθήκη του Arona στη γκάμα μοντέλων της SEAT αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.
 
Και για την χώρα μας ο Ιούλιος ήταν ένας ακόμα μήνας που έκλεισε με θετικό πρόσημο για την SEAT. Την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου η SEAT καταγράφει αύξηση 77% σε σχέση με το 7μηνο του 2017, αποτυπώνοντας την θετική απήχηση που έχουν όλα τα νέα μοντέλα και ιδιαίτερα τα Ιbiza & Arona στο ελληνικό αγοραστικό κοινό.

Κάντου το καλύτερο πλύσιμο με 5 κινήσεις!

Πρώτη Δοκιμή: Νέο Citroen C5 Aircross

Mercedes C-Class Vs ΒMW Σειρά 3

Αποκλειστικό: Νέο Renault Captur

Η κίνηση στους δρόμους

Δίνεις δόση ή ντούκου;

Γκάζια και γοητεία χωρίς βενζίνη! Σε χαλάει;

Πως να καθυστερήσεις ή και να σταματήσεις τους κλέφτες;

Diesel και LPG! Κουμπώνει;

Πολέμησε τους εχθρούς του χρώματος!

Κολλάει το σασμάν;

Αμορτισέρ: check ή αντικατάσταση;

Το αντί-S2000 της Hyundai

Νέο C5 Aircross με 130 PS από 22.550 ευρώ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

CITROEN: Νέο C5 Aircross με 130 PS από 22.550 ευρώ

FORD: Δείτε το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα MyFiesta

RENAULT: CAPTUR & CLIO στην πιο δελεαστική τιμή, με όφελος έως 2.000€!

MITSUBISHI: Ατοκο χρηματοδοτικό: 0% επιτόκιο, 100€/μήνα

PEUGEOT: Ανανεωμένο 208 από 13.200€

SKODA: Skoda Fabia από 11.280€

Ψηφίστε και κερδίστε 4 μοτοσυκλέτες

περισσότερα »