Μια Shelby GT500 Super Snake Package των 662 ίππων θα δημοπρατηθεί και τα έσοδα θα διατεθούν στην Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία για έρευνα κατά του καρκίνου.

Η Shelby δωρίζει μια GT500 για καλό σκοπό

2.413 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/9/2013

Η Shelby ανακοίνωσε ότι δωρίζει μια καινούργια GT500 Super Snake Package, για να δημοπρατηθεί, έτσι ώστε να στηριχθούν οικονομικά οι προσπάθειες έρευνας κατά του καρκίνου.

 
Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία, σε μια κίνηση καλής δράσης, προσέφερε το ολοκαίνουργιο μοντέλο της, full extra εξοπλισμένο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, μια Shelby GT500 Super Snake Package θα δημοπρατηθεί και τα έσοδα θα διατεθούν στην Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία για έρευνα κατά του καρκίνου.

Η συγκεκριμένη δημοπράτηση θα γίνει κατά τη διάρκεια της 40ης επετείου του Cattle BaronΆs Ball στις 5 Οκτωβρίου στο Τέξας των Η.Π.Α.

Ας σημειωθεί ότι ο νικητής θα μπορέσει να προσαρμόσει στις δικές του προτιμήσεις το συγκεκριμένο μοντέλο, με ένα επιπρόσθετο πακέτο εξατομίκευσης, ενώ το σίγουρο είναι ότι ήδη 662 ίπποι… τον περιμένουν κάτω από το καπό του μοντέλου.

Αλλωστε κι ο πρόεδρος της φίρμας, John Luft, τόνισε ότι είναι βαθιά ριζωμένη η αντίληψη περί κοινωνικής ευαισθησίας στην αμερικανική μάρκα και οι άνθρωποί της θα πράττουν πάντοτε ό,τι είναι απαραίτητο προς αυτή την κατεύθυνση.