• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυξημένοι θα είναι και οι χώροι του τσέχικου μοντέλου.

 H παρουσία της τεχνολογίας LED θα είναι παρούσα τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος.

H Skoda Octavia Combi;

19.362 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/9/2019

Η Octavia wagon θα είναι η πρώτη που θα κάνει ντεμπούτο με τις υπόλοιπες εκδόσεις να λέγεται πως θα ακολουθήσουν στις αρχές του 2020.


Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως από τσέχικα μέσα σχετικά με το πότε και τι πρέπει να περιμένουμε από την νέα Skoda Οctavia. To μικρομεσαίο οικογενειακό της φίρμας λέγεται πως θα κάνει την παγκόσμιο πρεμιέρα του λίγες εβδομάδες μετά από αυτή του ολοκαίνουριου Golf αλλά, αντίθετα με όσα θα περίμενε κανείς, δεν θα κάνει ντεμπούτο στην σεντάν-με στοιχεία hatchback- έκδοση αλλά στην station wagon. Αυτός είναι ο λόγος μάλιστα πως όλους τους τελευταίους μήνες οι κατάσκοποι «συναντούσαν» στους δρόμους του Βοleslav την Combi και όχι την πιο δημοφιλή έκδοση.

Σίγουρο είναι πάντως πως η νέα Octavia θα μεγαλώσει σημαντικά σε διαστάσεις, ώστε να καλύψει καλύτερα το κενό ανάμεσα στο νέο Scala και την Superb. Αυξημένοι θα είναι και οι χώροι του τσέχικου μοντέλου, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως ο χώρος αποσκευών για το hatchback θα φτάνει στη νέα γενιά τα 610 και για το wagon τα 630 λίτρα. Όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση, η πρώτη αλλαγή αφορά την σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων αφού το τωρινό look με τα φώτα που χωρίζονταν μεταξύ τους λέγεται πως δεν έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού. Η σχεδίαση λοιπόν θα επιστρέψει στα παλιά πρότυπα, αν και τώρα, τα σώματα θα είναι πιο λεπτά και σπορ με σαφή έμπνευση από την ανανεωμένη Superb. H παρουσία της τεχνολογίας LED θα είναι παρούσα τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος ενώ ακόμα, το έμβλημα στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ θα αντικατασταθεί με τα γράμματα «SKODA».

Ακριβείς αναφορές γύρω από το πώς θα διαμορφωθεί η παλέτα των μηχανικών συνόλων δεν υπάρχουν, ωστόσο αναμένεται πως η τωρινή οικογένεια κινητήρων του μοντέλου θα διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι στην βενζίνη θα προσφέρεται με τον 1.000άρη ΤSI των 116 ίππων και τον 1.500άρη των 150 PS ενώ στο diesel, η πρώτη επιλογή αποτελείται από τον 1,6 TDI των 116 ίππων και τον 2λιτρο TDI των 150 αλόγων. Πολύ πιθανή είναι προσθήκη ηλεκτρικών συστημάτων 12 ή 48 Volt ενώ σίγουρο πρέπει να θεωρείται το λανσάρισμα κάποιας plug-in υβριδικής έκδοσης.

2 διαθέσιμα άρθρα για SKODA  OCTAVIA COMBI

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια