2 φωτογραφίες »

Στο εσωτερικό του Skoda Kushaq θα μπορούν να καθίσουν έως και πέντε επιβάτες.

Η Skoda έδειξε το εσωτερικό του Kushaq

5.579 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2021)

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα που παρουσιάζουν το εσωτερικό του Kushaq έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda, η οποία αποκάλυψε και την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το νέο της μοντέλο.


Ένα από τα αυτοκίνητα που βρίσκεται προ των πυλών για τη Skoda είναι το Kushaq. Το εν λόγω μοντέλο αναμένεται πολύ σύντομα να κάνει επίσημη πρεμιέρα και στο πλαίσιο αυτό η τσεχική φίρμα, όπως συνηθίζει, προχώρησε στην δημοσίευση των επίσημων σκίτσων από την καμπίνα του νέου της SUV.
 
Όπως μπορούμε να δούμε στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μία οθόνη αφής 10 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ενώ από τις εικόνες φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων. Σύμφωνα με όσα επικαλείται η μάρκα οι διαστάσεις του Kushaq αντιστοιχούν σε εκείνες ενός μεσαίου μεγέθους οχήματος, ενώ προσφέρει άφθονο χώρο στο εσωτερικό του.
 
Θυμίζουμε πως το Kushaq απευθύνεται αυστηρά στην αγορά της Ινδίας και με τα μέχρι τώρα δεδομένα η τσεχική φίρμα δεν σκοπεύει να το διαθέσει σε άλλη αγορά. Το μοντέλο  θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB-A0- του Volkswagen Group, ενώ γνωρίζουμε πως το μεταξόνιό του θα είναι 2.651 χιλιοστά.
 
Το SUV θα τροφοδοτείται από δύο υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες 1,0 και 1,5 λίτρων με ισχύ έως 150 ίππους. Η κίνηση θα στέλνεται αποκλειστικά στους μπροστά τροχούς ή μέσω ενός 7τάχυτου DSG κιβωτίου ή ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων ή μιας αυτόματης μετάδοσης με 6 σχέσεις.    
 
Η πρεμιέρα του νέου Skoda Kushaq έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαρτίου 2021, όταν και θα γίνουν γνωστά όλα τα στοιχεία της ταυτότητας του μοντέλου. Για την ιστορία να πούμε πως το όνομά του προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη «kushak», που σημαίνει «βασιλιάς» ή «αυτοκράτορας».  

Mercedes
test center