5 φωτογραφίες »

Στο πρώτο Στάδιο η ισχύς φτάνει τα 408 άλογα.

Η Supra της Dahler

2.179 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2020)

Mέχρι και τα 460 άλογα ενισχύει την ιπποδύναμη της νέας Toyota Supra η Dahler, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο την εμφάνισή της. Πώς σας φαίνεται;

Έμφαση στην αναβάθμιση της ισχύος και όχι στην εξωτερική εμφάνιση της νέας Supra έδωσε ο οίκος Dahler, απόφαση κατά μεγάλο ποσοστό σωστή, αν λάβει κανείς υπόψη του πως το μοντέλο είναι ήδη αρκετά ακραίο εμφανισιακά στην εργοστασιακή του μορφή.

Ο 6κύλινδρος 3λιτρος turbo κινητήρας που αποδίδει «μαμά» 340 άλογα και 500 Nm ροπής ανεβαίνει στα 408 άλογα και 610 Nm ροπής στο πρώτο Στάδιο και στα 460 άλογα και τα 660 Νm στο δεύτερο Στάδιο με τον περιοριστή ταχύτητας να αφαιρείται. Το εργοστασιακό Supra χρειάζεται λίγο πάνω από 4 δευτερόλεπτα για να πετύχει το 0-100 χλμ./ώρα, με την Dahler να αφήνει να εννοηθεί πως το νούμερο πέφτει κάτω από τα 4 δλ. στο βελτιωτικό της πακέτο.

Ο οίκος έχει προσφέρει επίσης στο μοντέλο νέο σύστημα εξάτμισης που βελτιώνει τον ήχο της Supra, coilovers που προσαρμόζουν την ανάρτηση σε σκληρότητα και ύψος, 20άρες ελαφριές σφυρήλατες ζάντες με Michelin ελαστικά κ.α.

Η Dahler διαρρέει πως σύντομα θα ακολουθήσει και νέο πακέτο για τον Ιάπωνα «θρύλο». Αναμένουμε.
 

Hyundai
4green