3 φωτογραφίες »

Το εντυπωσιακό σορτς της Tesla.

Η Tesla γιορτάζει με κόκκινα σορτσάκια

2.447 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2020)

Την ανοδική πορεία των μετοχών της και μία τιμή ρεκόρ θέλησε να γιορτάσει η Tesla και το έκανε παίρνοντας την απόφαση να προσφέρει μέσω διαδικτύου κόκκινα σατέν σορτς!


Δίνοντας την ονομασία Tesla Short Shorts, ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της αμερικανικής φίρμας θέλησε με αυτό τον τρόπο να αναφερθεί στην χρηματιστηριακή τακτική «Shorts», όπου κάποιος πουλά τις μετοχές μιας εταιρείας και τις αγοράζει ξανά όταν η τιμή τους έχει πέσει. Κατά το παρελθόν ο Musk έχει εκφράσει την αντίθεσή του πολλές φορές για όσους ακολουθούν αυτό το δρόμο αναφορικά με τις μετοχές της Tesla και έπειτα από το ρεκόρ ανόδου που σημείωσε την περασμένη Πέμπτη όπου η τιμή διαμορφώθηκε στα1.208,66 είπε να το διασκεδάσει.
 
Έτσι ο ίδιος ανακοίνωσε ότι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Tesla διατίθενται τα συγκεκριμένα κόκκινα σορτς με το κόστος απόκτησης να ορίζεται στα 69.420 δολάρια. Φυσικά η τιμή δεν είναι κανονική αλλά ούτε και τυχαία όπως και η λέξη «S3XY» που γράφουν τα σορτς στο πίσω μέρος. Αρχικά η λέξη «S3XY» είναι αναφορά στα μοντέλα της μάρκας, ενώ το 420 αφορά το αρχικό ποσό με το οποίο ξεκίνησαν να διατίθενται οι μετοχές της Tesla.

O Musk ισχυρίστηκε πως λίγο μετά την ανάρτηση του νέου προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα, η ιστοσελίδα έπεσε, ενώ από την ώρα που επανήλθε φαίνεται πως τα σορτς έχουν ξεπουλήσει!   
 
«Απολαύστε το καλοκαίρι με τα Tesla Short Shorts. Χαλαρώστε στην άκρη της πισίνας ή αράξτε μέσα όλο το χρόνο με τα περιορισμένης παραγωγής Tesla Short Shorts, τα οποία φέρουν το έμβλημα Tesla εμπρός και την επιγραφή "S3XY" στο πίσω μέρος. Απολαύστε εξαιρετική άνεση από το κουδουνάκι του κλεισίματος», αναφέρει μεταξύ άλλων η περιγραφή του προϊόντος.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw