H Toyota Supra έπεσε σε χύτρα με αναβολικά
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Toyota Supra έπεσε σε χύτρα με αναβολικά

2.029 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2022)

Είναι τόσο ακραίο το bodykit της Rocket Bunny που κάνει την Toyota Supra να ξεχωρίζει ακόμη και δίπλα στα πιο σύγχρονα και φουτουριστικά supercars.

Μια Toyota Supra από το διάστημα!

H νέα Toyota Supra μπορεί και τραβά τα βλέμματα στο πέρασμά της χάρη στην σπορ και επιθετική σχεδίασή της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο ακραία σχεδίαση αντέχεις;

Το widebody kit που ετοίμασε η Rocket Bunny για τη νέα Supra είναι τόσο ακραίο που είμαστε σίγουροι πως μπορεί να κάνει το ιαπωνικό sportscar να ξεχωρίζει ακόμη και εάν σταθεί δίπλα στα σύγχρονα supercars και hypercars. To πακέτο περιλαμβάνει εκτεταμένο εμπρός διαχύτη που μπορεί και στηρίζεται πάνω στον εργοστασιακό προφυλακτήρα, ενισχυμένους θόλους πάνω από τους τροχούς (με έξτρα αεραγωγούς στους πίσω) και μαύρες μεγάλες πλαϊνές ποδιές, ενώ πίσω, βλέπουμε ένα lipάκι που συνδυάζεται με μια τεράστια αεροτομή. Απαρατήρητος δεν περνά ούτε ο πίσω διαχύτης ενώ οι aftermarket 19άρες ζάντες ολοκληρώνουν το εξωγήινο λουκ του αυτοκινήτου.

Χωρίς αλλαγές στα μοτέρ

Η Rocket Bunny δεν ασχολήθηκε με την αναβάθμιση των κινητήρων της Supra, κάτι που σημαίνει πως ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 2,0 λίτρων συνεχίζει να αποδίδει 258 ίππους και 400 Nm ροπής. Ο συνδυασμός αυτός δινει την δυνατότητα στην Supra να κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 5,2 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα οριοθετείται μέσω ηλεκτρονικού κόφτη στα 250 χλμ./ώρα. Η κορυφαία επιλογή αφορά τον 6κύλινδρο σε σειρά twin-scroll υπερτροφοδοτούμενο σύνολο χωρητικότητας 3,0 λίτρων απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής που με την σειρά του στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς και δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα (με Launch Control) και να φτάνει μέγιστη τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα. 

Θα σε κοιτούν από όπου και εάν περάσεις!
- Μια Toyota Supra από το διάστημα!
- Διαχύτες, ενισχυμένοι θόλοι, αεροτομές, τα πάντα
- Χωρίς αλλαγές στα μοτέρ
Θα την παίρνατε για μια βόλτα ή παραείναι καγκούρικη για τα γούστα σας;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw