Το γράφημα από την εταιρεία Regtransfers δείχνει ότι η Toyota επικρατεί.

Το γράφημα από την εταιρεία Regtransfers δείχνει ότι η Toyota επικρατεί.

Η Τοyota πρώτη σε πωλήσεις σε 49 χώρες

15.085 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2017)

Η εταιρεία Regtransfers δημοσίευσε την έρευνά της για τον παγκόσμιο μερισμό των πωλήσεων ανά χώρα. Δείτε ποιες εταιρείες κέρδισαν τις πρώτες 5 θέσεις.

Μπορεί το 2016 να ήταν η χρονιά της Volkswagen καθώς προσπέρασε την Τοyota, όσον αφορά τις συνολικές πωλήσεις, ωστόσο η Τοyota είναι η αυτοκινητοβιομηχανία με τις περισσότερες πρωτιές πωλήσεων ανά χώρα, αρκετά πιο ψηλά από την VW που είναι στη δεύτερη θέση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το γράφημα από την εταιρεία Regtransfers δείχνει ότι η Toyota επικρατεί σε μια σειρά από αγορές κλειδιά όπως η Λατινική Αμερική, η Ασία και η Αφρική και σε χώρες όπως η Kόστα Ρίκα, τα Αραβικά Εμιράτα, η Αυστραλία και η Ελλάδα.
 
Στην δεύτερη θέση έρχεται η Volkswagen με πρωτιές σε 14 χώρες οι οποίες βρίσκονται όλες στην Γηραιά Ήπειρο και περιλαμβάνουν την Ελβετία, το Βέλγιο, την Γερμανία κτλ.

Η Ford βρίσκεται στην τρίτη θέση λόγω της κυριαρχίας της σε μεγάλες αγορές όπως των HΠΑ, του Καναδά και της Νέας Ζηλανδίας. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Renault και η Skoda με πρωτιές σε 6 χώρες και τέλος την Πέμπτη θέση μοιράζονται η Dacia και η Fiat.

Συνοπτικά το Top 5 των εταιρειών ανάλογα με τις παγκόσμιες πωλήσεις τους παρουσιάζεται ως εξής:
  1. Toyota με πρωτιά σε 49 χώρες
  2. Volkswagen με πρωτιά σε 14 χώρες
  3. Ford με πρωτιά σε 8 χώρες
  4. Renault και Skoda ισοβαθμούν με πρωτιά σε 6 χώρες
  5. Δεύτερη ισοβαθμία με Fiat και Dacia με πρωτιά σε 5 χώρες

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto