Αυτή η τρακαρισμένη Lamborghini Urus που βρίσκεται προς πώληση, αν και διατηρεί διαλυμένο το εμπρόσθιο μέρος, φαίνεται να μην έχει χάσει καθόλου από τη λάμψη της, αλλά και το υψηλό κασέ της.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση μέσω δημοπρασίας στην ιστοσελίδα Copart.

Από τις εικόνες το εσωτερικό φαίνεται να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ωστόσο βλέπουμε και τους αερόσακους που έχουν βγει.

Προφανώς στόχος του ενδιαφερόμενου είναι να πουλήσει κομμάτι-κομμάτι ότι καλό έχει πάνω του το ισχυρό SUV.

Η Urus διατηρεί ψηλά το κασέ της

3.330 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2019)

Αυτή η τρακαρισμένη Lamborghini Urus που βρίσκεται προς πώληση, αν και διατηρεί διαλυμένο το εμπρόσθιο μέρος, φαίνεται να μην έχει χάσει καθόλου από τη λάμψη της, αλλά και το υψηλό κασέ της.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση μέσω δημοπρασίας στην ιστοσελίδα Copart, έχοντας μέχρι στιγμής δεχτεί πρόταση εξαγοράς που φτάνει τα 115.000 δολάρια (περίπου 101.400 ευρώ). Ρόλο σε αυτό φαίνεται πως παίζουν τα ελάχιστα χιλιόμετρα (1.210 χλμ) που πρόλαβε να διανύσει το ιταλικό SUV, πριν καταλήξει στην κατάσταση που βλέπουμε, η οποία ωστόσο σε κάνει να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές την πρόταση που έχει κατατεθεί.
 
Αν και στην αγγελία δεν έχουν αναφερθεί πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα, βλέπουμε πως το εμπρόσθιο μέρος είναι διαλυμένο και προφανώς οι περισσότερες πιθανότητες είναι με το μέρος αυτών που πιστεύουν πως από τη σύγκρουση ο κινητήρας θα έχει επηρεαστεί πολύ περισσότερο απ όσο βλέπουμε. Από τις εικόνες το εσωτερικό φαίνεται να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ωστόσο βλέπουμε και τους αερόσακους που έχουν βγει.
 
Από κει και πέρα το πίσω μέρος είναι άθικτο και αποτελεί το μοναδικό στοιχείο που δικαιολογεί τα χρήματα που κάποιος σκέφτεται να δαπανήσει για την αγορά της τραυματισμένης Urus.
 
Προφανώς στόχος του ενδιαφερόμενου είναι να πουλήσει κομμάτι-κομμάτι ότι καλό έχει πάνω του το ισχυρό SUV, έτσι ώστε να κάνει απόσβεση των χρημάτων που θα δαπανήσει για την αγορά του.  

Hyundai
vw