Εξαιτίας της υψηλής ζήτησης για ηλεκτρικά οχήματα, η Volkswagen αποφάσισε να διπλασιάσει την παραγωγή του e-Golf.

Το εργοστάσιο της Δρέσδης που είναι υπεύθυνο για την κατασκευή του e-Golf, θα αποκτήσει δύο βάρδιες από μία που έχει σήμερα. Αυτό μεταφράζεται σε μία αύξηση της ημερήσιας παραγωγής από τα 35 στα 70 οχήματα.

Η παραγωγή του ηλεκτρικού e-Golf θα φτάσει στις 2.100 μονάδες το μήνα, από τις 1.050 που είναι επί της παρούσης. Η αύξηση της παραγωγής θα γίνει σταδιακά από τον ερχόμενο Μάρτιο και μετά.

Υπενθυμίζουμε πως κατά την τελευταία ανανέωση, το VW e-Golf απέκτησε μπαταρίες 35,8 kWh, σημαντικά μεγαλύτερες από τις μπαταρίες των 24,2 kWh που είχε πριν.

Η VW διπλασιάζει την παραγωγή του e-Golf

2.263 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

Σε ένα γενικευμένο κλίμα εφορίας μετά από μια χρονιά ρεκόρ, αλλά και λόγω της αυξημένης παγκόσμιας ζήτησης για ηλεκτρικά οχήματα, η Volkswagen αποφάσισε να διπλασιάσει την παραγωγή του e-Golf.

Το 2017 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Volkswagen, καθώς ξεπέρασε τα έξι εκατομμύρια μονάδες, σημειώνοντας νέο ρεκόρ ετήσιας παραγωγής. Στο ίδιο πλαίσιο και εξαιτίας της υψηλής ζήτησης για ηλεκτρικά οχήματα, η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να διπλασιάσει την παραγωγή του e-Golf.
 
Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το εργοστάσιο της Δρέσδης που είναι υπεύθυνο για την κατασκευή του e-Golf, να αποκτάει δύο βάρδιες από μία που έχει σήμερα. Αυτό μεταφράζεται σε μία αύξηση της ημερήσιας παραγωγής από τα 35 στα 70 οχήματα.
   
Κάνοντας την αναγωγή στον μήνα, το παραπάνω σημαίνει πως η παραγωγή του ηλεκτρικού e-Golf θα φτάσει στις 2.100 μονάδες, από τις 1.050 που είναι επί της παρούσης. Η αύξηση της παραγωγής θα γίνει σταδιακά από τον ερχόμενο Μάρτιο και μετά.
 
Υπενθυμίζουμε πως κατά την τελευταία ανανέωση, το VW e-Golf απέκτησε μπαταρίες 35,8 kWh, σημαντικά μεγαλύτερες από τις μπαταρίες των 24,2 kWh που είχε πριν. Η ηλεκτροκινητήρας έχει ισχύ 136 ίππων, ενώ η πραγματική αυτονομία ξεπερνά τα 200 χλμ. Το 0-100 χλμ./ώρα πραγματοποιείται σε σε 8,9 δλ, ενώ το κόστος μετακίνησης υπολογίζεται σε 1,55 ευρώ/100 χλμ.

NEO TRAFIC
skoda