Μιλώντας για το Atlas, η μάρκα ανέφερε πως στο εξωτερικό μέρος το μοντέλο θα είναι αυξημένο κατά κάποια εκατοστά.

Το ντεμπούτο του VW Atlas πιθανότατα θα γίνει στο Chicago Auto Show.

Η VW έδειξε το ανανεωμένο Atlas

1.640 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2019)

Ένα από τα SUV της Volkswagen που αναμένεται να παρουσιαστούν πολύ σύντομα, είναι το ανανεωμένο Atlas. Για το λόγο αυτό η γερμανική φίρμα αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τα επίσημα σκίτσα του αυτοκινήτου, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση.

Όπως φαίνεται η VW αντιλαμβανόμενη την αυξημένη δημοτικότητα των SUV έχει δώσει μεγάλο μέρος της προσοχής της σε αυτά. Για αυτό το λόγο εκτός από το ανανεωμένο Atlas που θα δούμε παρακάτω, θα εισάγει στην αμερικανική αγορά και το ελαφρώς μικρότερο Atlas Cross Sport.
 
Μιλώντας για το Atlas, η μάρκα ανέφερε πως στο εξωτερικό μέρος το μοντέλο θα είναι αυξημένο κατά κάποια εκατοστά, κάτι στο οποίο θα συμβάλει ο ανασχεδιασμένος εμπρόσθιος προφυλακτήρας που παράλληλα θα είναι ικανότερος στο να απορροφά τους κραδασμούς σε περίπτωση ατυχήματος. Παράλληλα νέα σχεδίαση θα έχουν η γρίλια αλλά και τα φωτιστικά σώματα τόσο στο μπροστά, όσο και στο πίσω μέρος.
 
Στο εσωτερικό του, το Atlas θα επωφεληθεί από ένα νέο τιμόνι, ενώ όλες οι εκδόσεις πλην της βασικής θα λάβουν οθόνη αφής 8 ιντσών που θα φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Φυσικά παρούσα θα είναι και η έκδοση R-Line που θα ανεβάσει το σπορ στοιχείο τόσο εντός της καμπίνας, όσο και εκτός. Παράλληλα πολλά θα είναι και τα στοιχεία υποβοήθησης και ασφάλειας οδηγού.
 
Σε ότι αφορά τους κινητήρες που θα έχουν στη διάθεσή τους οι αμερικανοί πολίτες, η γκάμα της VW θα περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων (235 ίππους) και έναν V6 3,6 λίτρων (276 ίππους).
 
Το ντεμπούτο του VW Atlas πιθανότατα θα γίνει στο Chicago Auto Show, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τον Μάιο του επόμενου έτους.

PEUGEOT NEW EVANS
4green