Στο νέο teaser βίντεο και τα τρία μοντέλα κάνουν την εμφάνιση τους στο τέλος.

Η «άγρια» οικογένεια των Ford Bronco (+vids)

1.851 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2020)

Σε λίγες ημέρες η Ford θα προβεί στην επίσημη παρουσίαση του νέου Bronco και στο πλαίσιο αυτό προχώρησε στη δημοσίευση ενός ακόμα βίντεο teaser, όπου παρουσιάζει τις τρεις εκδόσεις που θα έχει το νέο SUV.


Χαρακτηρίζοντας το Bornco ως ένα μοντέλο που έχει κατασκευαστεί για άγριες καταστάσεις, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τονιστεί η ικανότητα που θα έχει στις εκτός δρόμου διαδρομές, η Ford επιβεβαιώνει πως θα προσφέρει το μοντέλο σε έκδοση με δύο και τέσσερις πόρτες, όπως και στην έκδοση sport.
 
Μάλιστα στο νέο teaser βίντεο και τα τρία μοντέλα κάνουν την εμφάνιση τους στο τέλος, χωρίς να αποκαλύψουν κάτι παραπάνω από την εμφάνισή τους. Φυσικά εικόνες που παρουσιάζουν το Ford Bronco και Bronco Sport έχουν διαρρεύσει εδώ και αρκετούς μήνες και σας τις έχουμε παρουσιάσει, οπότε δε χρειάζεται με περιμένετε μέχρι την 13η ημέρα του Ιουλίου για να τα δείτε.
 

Στους κινητήρες οι αναφορές κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα διατεθεί με τον 1.500άρη και τον 2λιτρο EcoBoost κινητήρα σε συνδυασμό με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της φίρμας. Η απόδοση στα 1,5 λίτρα λέγεται πως θα είναι 150 άλογα και 240 Nm ροπής ενώ ο 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας θα παράγει 250 άλογα και 372 Nm ροπής. Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως, το σύστημα τετρακίνησης θα προσφέρεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Οι εξοπλιστικές εκδόσεις θα είναι τέσσερις First Edition, Badlands, Big Bend, Outer Banks.
 
Κλείνοντας να σημειωθεί πως η ιστορία του Bronco χρονολογείται από τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο όταν η Ford παρήγαγε οχήματα γενικών καθηκόντων για τον στρατό, ενώ στη συνέχεια, από το 1960 και έπειτα η Ford παρήγαγε και πολιτικές εκδόσεις. Μάλιστα η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο παρουσιάζοντας την ιστορία του μοντέλου το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.  

Mercedes
test center