Βλέπετε το De Tomaso Pantera.

Η «ανάσταση» της De Tomaso θα πραγματοποιηθεί στο φετινό Goodwood Festival of Speed στις 4 Ιουλίου.

Η De Tomaso ιδρύθηκε το 1959 από τον Αργεντινό Alejandro De Tomaso.

Η αναγέννηση της De Tomaso έρχεται

1.576 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2019)

Η επιστροφή της ιστορικής ιταλοαργεντίνικης μάρκας De Tomaso είναι προ των πυλών και μάλιστα θα συμβεί με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο. Την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου.

Η De Tomaso στο πέρασμα των χρόνων από την ίδρυσή της και έπειτα, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τα οποία την άφησαν στο περιθώριο. Ωστόσο από το 2014 και ύστερα μέσω της Ideal Team Ventures (ITV), η οποία αγόρασε τα δικαιώματά της ξεκίνησε και πάλι να αναπνέει.
 
Αν και από τότε έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια, η «ανάσταση» της De Tomaso θα πραγματοποιηθεί στο φετινό Goodwood Festival of Speed ​​στις 4 Ιουλίου, η οποία μάλιστα θα συμπέσει με την 60η επέτειο της εταιρείας από την ίδρυσή της. Μάλιστα το γεγονός αυτό θα συνοδευτεί με την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου που μέχρι στιγμής συνοδεύεται από την κωδική ονομασία Project P.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, με τη μάρκα να λέει πως για το μοντέλο θα συνεργαστεί με του ανθρώπους της Apollo Automobili, η οποία ανήκει επίσης στην ITV.
 
Σε δηλώσεις του σχετικά με το θέμα ο Ryan Berris, Γενικός Διευθυντής της De Tomaso είπε: «Όταν το νέο αυτοκίνητο κάνει το ντεμπούτο αυτό το καλοκαίρι, όχι μόνο θα προστεθεί ένα άλλο ειδικό αυτοκίνητο στην κληρονομιά της μάρκας, αλλά θα έχει αντίκτυπο και στην ιστορία».
 
Τα παραπάνω λόγια με την ονομασία Project P, κάνουν πολλούς να πιστεύουν πως το νέο μοντέλο θα πρόκειται για την αναβίωση του De Tomaso Pantera, του πιο γνωστού μοντέλου της μάρκας που «γεννήθηκε» σε συνεργασία με τη Ford. Το αυτοκίνητο συνδυάζει την ιταλική εμφάνιση με τον 5,8 λίτρων V8 κινητήρα της Ford έχοντας 335 ίππους.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως η De Tomaso ιδρύθηκε το 1959 από τον Αργεντινό Alejandro De Tomaso.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto