Ο Michel Schumacher κατέκτησε 7 παγκόσμια πρωταθλήματα Formula 1.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Schumacher

3.584 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2019)

Mια μέρα πριν ο θρύλος της F1 συμπληρώσει τα 50 του χρόνια, η οικογένειά του έδωσε στο φως μια επίσημη ανακοίνωση.

Λίγο μετά την αυγή του 2019 και μια μέρα πριν τα γενέθλια του Michael Schumacher, η οικογένεια του εξέδωσε μια σύντομη ανακοίνωση για να ευχαριστήσει όλους όσους βρίσκονται δίπλα στον θρυλικό οδηγό της F1, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Αλπεις τον Δεκέμβριο του 2013.

Η οικογένεια του ζητά για άλλη μια φορά από τον Τύπο να σεβαστεί την επιθυμία της να παραμείνει η κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι κάτι που έχει γίνει σεβαστό από το AutoTρίτη, που έχει επιλέξει να μην αναδημοσιεύει διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο διαδίκτυο και προκαλούν σύγχυση στους φίλους του Γερμανού αφού, τις περισσότερες φορές, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και φτάνουν τα όρια του κουτσομπολιού με μόνο σκοπό το κλικ.
 
Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του Michael Schumacher αναφέρει: «Να είστε σίγουροι ότι είναι στα καλύτερα χέρια και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να τον βοηθήσουμε. Παρακαλούμε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε την επιθυμία του Μichael να κρατήσουμε το θέμα της υγείας του, όπως πάντα κάναμε, ιδιωτικό. Την ίδια στιγμή σας λέμε ευχαριστώ για την φιλία σας και σας ευχόμαστε να έχετε ένα χαρούμενο και γεμάτο υγεία 2019. Είμαστε χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε τα 50α γενέθλια του Michael αύριο μαζί σας».

Ο Michel Schumacher κατέκτησε 7 παγκόσμια πρωταθλήματα Formula 1 και πήρε 91 καρό σημαίες, γεγονός που τον κάνει τον πιο επιτυχημένο οδηγό στην ιστορία του συγκεκριμένου μηχανοκίνητου αθλήματος.
 

Toyota
moto