• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H BMW M2 M Performance Parts Concept.

Το ολοκαίνουργιο πρωτότυπο που κατασκευάστηκε από τους «βαυαρούς» δεν αναμένεται να βγει στην παραγωγή.

Στο εσωτερικό θα μπορέσει να βρει κανείς σπορ καθίσματα που καλύπτονται από δέρμα Alcantara.

Η «δίαιτα» της BMW M2

Διαβάστηκε από 1291 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/7/2018
 

Στο φετινό Goodwood Festival of Speed θα υπάρξουν πολλά ενδιαφέρονται μοντέλα, ένα από τα οποία θα είναι και η BMW M2 M Performance Parts Concept.

Το ολοκαίνουργιο πρωτότυπο που κατασκευάστηκε από τους «βαυαρούς» δεν αναμένεται να βγει στην παραγωγή, ωστόσο αξίζει την προσοχή μας καθώς είναι εξοπλισμένο με πλήθος εξαρτημάτων, μερικά από τα οποία θα είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών Μ2.
 
Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος η Μ2 είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα (Frozen Black), το οποίο της δίνει μοιραία μια πιο επιθετική και επιβλητική εικόνα και έρχεται σε αντίθεση με τις 19αρες χρυσές ζάντες που κοσμούνται από πέντε ζευγάρια ακτινών. Το καπό είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα, όπως και το φινίρισμα της οροφής, ενώ στο πίσω μέρος δεσπόζει μία νέα αεροτομή. Μάλιστα το γεγονός πως τα όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα καθιστούν το πρωτότυπο πολύ ελαφρύτερο από τη στάνταρ Μ2, γλιτώνοντας μέχρι 60 κιλά .


Στο εσωτερικό θα μπορέσει να βρει κανείς σπορ καθίσματα που καλύπτονται από δέρμα Alcantara , αλλά και ένα τιμόνι M Performance με χρυσές ραφές, οι οποίες παίρνουν θέση και στα πάνελ των θυρών. Επιπλέον ένα σύστημα ανάρτησης M Performance είναι παρών χαμηλώνοντας το αυτοκίνητο κατά 20 χιλιοστά, όπως και μια ελαφρύτερη μπαταρία.
 
Τέλος όπως προαναφέραμε η BMW M2 M Performance Parts Concept δεν θα μπει στη γραμμή παραγωγής, αλλά κάποια από τα ελαφριά εξαρτήματα θα είναι διαθέσιμα, μέρος των οποίων είναι η γρίλια, το καπό, οι πλευρικές ποδιές , ο οπίσθιος διαχύτης, οι ζάντες κ.α.  

Tags: BMW
 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ