• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το συγκεκριμένο βίντεο δεν δείχνει την εξέλιξη που είχε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά μιας ολόκληρης μάρκας, της Lamborghini.

Η εξέλιξη της Lamborghini

Διαβάστηκε από 1602 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/1/2018
 

Κατά καιρούς έχουμε προβάλει τα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί και δείχνουν την εξέλιξη διαφόρων μοντέλων. Το συγκεκριμένο βίντεο ωστόσο δεν δείχνει την εξέλιξη που είχε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά μιας ολόκληρης μάρκας, της Lamborghini.

Βλέποντας το, πολλοί θα εκπλαγούν από τα πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει η ιταλική φίρμα από το 1963 μέχρι και σήμερα, τα οποία σύμφωνα με το βίντεο αριθμούνται σε 21.
 
Την αρχή κάνει η 350 GT η οποία ήταν το πρώτο μοντέλο παραγωγής, ωστόσο κατά τη διάρκεια των 6 λεπτών και 53 δευτερολέπτων κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα γνωστά ονόματα όπως η κεντρομήχανη Miura, η Diablo, η Murcielago, και φυσικά οι πιο πρόσφατες όπως η Aventador που έφτανε από στάση τα 96 χλμ./ώρα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα και η Huracan.


Εκτός από τα πολύ γνωστά μοντέλα θα μπορέσει κανείς να θυμηθεί τις παλαιότερες Lamborghini  Jalpa η οποία πούλησε 416 μονάδες, τη Urraco, τη Espada και τη Jarama, με το βίντεο να ολοκληρώνεται με το SUV της φίρμα την Urus.
 
Δείτε το βίντεο

Tags: LAMBORGHINI
 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ