Σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο εργοστάσιο της Williams, ανακοινώθηκε η συνεργασία της ομάδας με την βρετανική εταιρία τηλεπικοινωνιών ROKiT.

Όπως βλέπουμε το νέο μονοθέσιο θα είναι βαμμένο σε γαλάζιο, λευκό και μαύρο χρώμα.

Η εμφάνιση της νέας Williams (+vid)

1.788 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2019)

Ένα-ένα τα μονοθέσια των ομάδων της Formula 1 αποκαλύπτονται, ωστόσο η Williams δεν θέλησε να δείξει ακόμα το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά η βρετανική ομάδα προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση της εξωτερικής του εμφάνισης του επερχόμενου FW42.

Σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο εργοστάσιο της Williams, ανακοινώθηκε η συνεργασία της ομάδας με την βρετανική εταιρία τηλεπικοινωνιών ROKiT, που θα αποτελεί τον χορηγό στην ονομασία της Williams για το 2019.
 
Στο πλαίσιο αυτής της ανακοίνωσης, οι άνθρωποι της ομάδας μέσω του περσινού μονοθεσίου (FW41) έδωσαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα την εικόνα που θα έχει το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο θα παρουσιαστεί αργότερα.
 
Όπως βλέπουμε το νέο μονοθέσιο θα είναι βαμμένο σε γαλάζιο, λευκό και μαύρο χρώμα, με τον τίτλο της ROKiT να είναι τοποθετημένο στο πλαϊνό μέρος, πίσω από το κεφάλι του οδηγού. Να θυμίσουμε πως αυτή η σεζόν θα είναι η πρώτη της Williams χωρίς τη χορηγία ονόματος από τη Martini κάτι που ίσχυε από το 2013.
 
Στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν οι Robert Kubica και George Russell που θα οδηγήσουν τα δύο μονοθέσια στο πρωτάθλημα του 2019, το παρόν έδωσε η επικεφαλής της ομάδας Claire Williams η οποία δήλωσε: «Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και φιλοδοξίες με τη ROKiT, πρωτίστως θέτουμε τη μηχανική και την καινοτομία στον πυρήνα όσων κάνουμε στην προσπάθειά μας να είμαστε οι καλύτεροι, κάτι που είναι η τέλεια βάση από την οποία θα ξεκινήσουμε μια εταιρική σχέση».

Hyundai
OPEL