Η επιστροφή της Lancia Delta HF

Η επιστροφή της Lancia Delta HF

64.420 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2022)

Η νέα γενιά θα έρθει από τα σπλάχνα του Stellantis και θα μοιάζει όπως ακριβώς θέλουμε.

Η δημιουργία του υπερ-ομίλου Stellantis έφερε εξελίξεις στις υπό-μάρκες του. Μετά τις Alfa Romeo και Fiat που περνάνε σε νέα φάση με τη δημιουργία νέων ηλεκτρικών μοντέλων, στο επίκεντρο μπαίνει η Lancia. Η ιταλική μάρκα με το ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν και τα μοντέλα που αγαπήθηκαν όσο λίγα, έχει χάσει τα τελευταία χρόνια την αίγλη της, με μοναδικό διαθέσιμο μοντέλο την νεότερη γενιά της Ypsilon, που κακά τα ψέματα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα σύγχρονα μοντέλα του ανταγωνισμού. Για τον CEO του Stellantis, Carlos Tavares, αποτελεί πρόκληση η αναγέννηση της Lancia μέσα στην επόμενη 10ετία, αλλά και το προσωπικό του στοίχημα.
Και μπορεί η φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η Lancia να έχει ήδη οριοθετηθεί και να περιστρέφεται γύρω από την έννοια της ηλεκτροκίνησης και του ανασχεδιασμένου design, με τρία νέα μοντέλα να αναμένονται τα επόμενα χρόνια, ένα εκ των οποίων θα είναι σίγουρα SUV, όμως η ιδέα της αναγέννησης της θρυλικής Delta HF φαίνεται πιο πραγματοποιήσιμη από ποτέ.

Τα μηχανικά μέρη (πλατφόρμες, κινητήρες κλπ) που έχουν στα ράφια τους οι σχεδιαστές και μηχανικοί της Τορινέζικης φίρμας είναι ουσιαστικά απεριόριστα, καθώς δεν μιλάμε μόνο για τις υπόλοιπες ιταλικές φίρμες του υπερομίλου, αλλά και για τις Peugeot-Citroen & Opel . Βασισμένοι σε αυτό οι Γερμανοί της Bild διέρρευσαν ένα render για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια νέα Delta HF.
 
Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto