Πώς σας φαίνεται;

Η επόμενη GLE Coupe;

3.074 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Θα θέλατε να είναι τόσο σπορτίφ και δυναμική η επόμενη GLE Coupe; Πώς σας φαίνεται;

Μετά από μια σειρά από teaer εικόνες και video, η Mercedes παρουσίασε τελικά τη νέα GLE προσφέροντας της νέα σχεδιαστική ταυτότητα και σημαντικές αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο. Έτσι, οι σχεδιαστές του ανεξάρτητου σχεδιαστικού οίκου Χ-Τοmi Design δεν έχασαν πολύ χρόνο και στρώθηκαν στην δουλειά για να παρουσιάσουν την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα GLE Coupe που αυτή την στιγμή βρίσκεται ακόμα υπό δοκιμές.
 
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς, η πρόταση της Χ-Τοmi διαφέρει αρκετά σε σχέση με την «απλή» GLE. Συγκεκριμένα, ενώ το ψηφιακό μοντέλο υιοθετεί τα ίδια φωτιστικά σώματα, τον ίδιο διαχύτη χαμηλά και εξοπλίζεται με τις ίδιες ζάντες αλουμινίου, λαμβάνει παρά ταύτα νέας σχεδίασης γρίλια και ελαφρώς πιο μεγάλους εισαγωγείς αέρα. Τέλος, πρέπει να τονιστεί φυσικά και η έντονα κεκλιμένη οροφή που προσθέτει δυναμισμό και σπορ χαρακτήρα στην GLE Coupe.

Aναφέραμε και παραπάνω πως η GLE βρίσκεται ήδη σε δοκιμές ενώ μια σειρά από κατάσκοποι την έχουν «πιάσει» στον φακό τους. Η αποκάλυψή της αναμένεται να γίνει μέσα στο 2019 με το εμπορικό λανσάρισμα να ακολουθεί λίγους μήνες αργότερα.
 

Toyota
moto