Το εικονιζόμενο μοντέλο είναι το Nissan GT-R Nismo, το οποίο αναμένεται μέσα στο επόμενο έτος και θα αποτελέσει το πιο γρήγορο supercar.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εικονιζόμενο μοντέλο είναι το Nissan GT-R Nismo, το οποίο αναμένεται μέσα στο επόμενο έτος και θα αποτελέσει το πιο γρήγορο supercar.

H επόμενη γενιά GT-R από τη Nismo

5.004 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2013)

Νέες φήμες αναφέρουν ότι τα «ηνία» για την επόμενη γενιά του GT-R έχει αναλάβει η Nismo, ενώ η Nissan επιβεβαιώνει την ανάμιξή της για τη σχεδίαση και την κατασκευή του νέου supercar.

Στην παρούσα περίοδο όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο νέο Nissan GT-R Nismo, το οποίο θα αποτελεί το πιο γρήγορο supercar που έχει κατασκευαστεί ποτέ, ενώ διαθέτει και τεχνολογίες δανεισμένες από το χώρο της Formula 1. Στο πλαίσιο της συνεργασίας όμως των δύο εταιρειών (Nissan-Nismo), διέρρευσαν φήμες σχετικά με το ότι η Nismo θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και κατασκευή της επόμενης γενιάς του GT-R, που αναμένεται έως το 2015.
Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Nissan, Andy Palmer, αρνήθηκε το γεγονός ότι η Nissan δεν θα έχει καμία ανάμιξη στη νέα γενιά του supercar τους, ωστόσο ανέφερε ότι επειδή θα είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, ίσως υπάρχει μία σημαντική καθοδήγηση από τη Nismo. Επίσης, πρόσθεσε ότι το GT-R αποτελεί ένα… κομμάτι της Nismo και είναι λογικό να έχει πρωταρχικό ρόλο στην σχεδίαση και την ανάπτυξή του. 
Όσον αφορά τη νέα γενιά του GT-R, αποτελεί μυστήριο μιας και δεν έχουμε κανένα «πικάντικο» χαρακτηριστικό, ωστόσο το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι πρόκειται να παρουσιαστεί πριν το 2015 και πιθανότατα να χρησιμοποιεί τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων, σύστημα start/stop και την υβριδική τεχνολογία δανεισμένη από τη Williams F1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center