To Jeep Renegade.

Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον της Jeep

1.805 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2020)

Η Jeep προετοιμάζεται για να αγκαλιάσει την ηλεκτροκίνηση και ο επικεφαλής της μάρκας «δείχνει» τη δρόμο που θα ακολουθήσει η εταιρεία, σύμφωνα με τον οποίο θα τη διατηρήσει στο προσκήνιο για τα επόμενα 80 χρόνια!


Ο επικεφαλής της Jeep, Christian Meunier φιλοξενήθηκε από βρετανικά μέσα ενημέρωσης και μίλησε για την επόμενη ημέρα της Jeep. Μία ημέρα η οποία θα βρει την εταιρεία να συμπορεύεται με την ηλεκτροκίνηση έτσι ώστε να παραμείνει, όπως ο ίδιος ανέφερε «μοντέρνα» στο πέρασμα των χρόνων:

«Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να καταστήσουμε την Jeep ένα μοντέρνο εμπορικό σήμα που θα διατηρηθεί για τα επόμενα 80 χρόνια.  Υπήρξε μια μικρή εξέλιξη, αλλά η επανάσταση συμβαίνει τώρα. Στόχος μας είναι να καταστεί η Jeep η πιο πράσινη και πιο βιώσιμη εταιρεία SUV», είπε αρχικά.
 
Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για μοντέλα, ο Meunier πρόσθεσε ότι σύντομα θα δούμε πολλά πράγματα, όπως ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Στην Ευρώπη η μάρκα εστιάζεται σε τρία βασικά μοντέλα: το Renegade, το Compass και το Wrangler. Για τα τρία αυτά μοντέλα η Jeep παρουσίασε τις plug-in υβριδικές εκδόσεις στην έκθεση CES που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Η κάθε μία από αυτές αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το τέλος του έτους.
 
Τέλος, μιλώντας για τα plug-in υβριδικά μοντέλα, ο Meunier υπογράμμισε ότι διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την μάρκα, όπως και τα αμιγώς ηλεκτρικά Jeep, λέγοντας πως θα είναι πιο ικανά από ποτέ: «Σκεφτείτε ένα Wrangler Rubicon, πλήρως ηλεκτρικό ή PHEV. Αυτό το αυτοκίνητο θα κάνει 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου έξι δευτερόλεπτα, έτσι θα έχετε την επιτάχυνση που δεν πρόκειται ποτέ να πάρετε με μια μηχανή καύσης. Θα έχετε δηλαδή το πιο ικανό Jeep που έγινε ποτέ», κατέληξε.

Toyota
moto