Οι σχεδιαστές Jason Battersby και Klaud Wasiak είναι οι υπεύθυνοι του έργου.

Το εξωτερικό ενσωματώνει μια σειρά από σύγχρονα στοιχεία όπως LED φώτα.

Στο εσωτερικό η τεχνολογία κάνει την εμφάνιση της μέσω ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων.

Η ηλεκτροκίνηση περνάει και στα hot-rod

1.603 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2019)

Μπορεί τα hot-rod αυτοκίνητα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο όπως συμβαίνει και με τα συμβατικά έτσι και αυτά, δεν πρόκειται να αποτελέσουν εξαίρεση σε ότι αφορά την υιοθέτηση των ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης που έρχεται με γοργούς ρυθμούς.

Αυτό φαίνεται πως αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές Jason Battersby και Klaud Wasiak, οι οποίοι μέσω σχεδίου απέδωσαν πως πρόκειται να είναι ένα σύγχρονο ισχυρό hot-rod, το οποίο ωστόσο δεν θα παίρνει ισχύ από κάποιο βελτιωμένο κινητήρα εσωτερικής καύσης, αλλά από ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.
 
Έχοντας την ονομασία Erode 002 το όχημα έχει το κλασικό σχήμα ενός hot-rod, χωρίς οροφή, με τους τροχούς να εκτίνονται μακρύτερα από το αμάξωμα, ενώ στο εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο επιβάτες. Το εξωτερικό ενσωματώνει μια σειρά από σύγχρονα στοιχεία, όπως LED φώτα, αλλά και πεντάκτινες ζάντες. Μπαίνοντας στο εσωτερικό η τεχνολογία κάνει και εκεί την εμφάνιση της μέσω ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων, αλλά και μία μικρότερη μακρόστενης οθόνης στο κέντρο του ταμπλό.
 
Σε ότι αφορά το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δεν υπάρχει καμία αναφορά, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως το Erode 002 είναι εμπνευσμένο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του για ένα περιβάλλον χωρίς ρύπους.
 

Τέλος για τους λάτρεις της ιστορίας να πούμε πως τα ιδιαίτερα οχήματα που χαρακτηρίστηκαν με τον όρο «hot-rod» εμφανίστηκαν και έγιναν διάσημα στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1950 και χαρακτηρίστηκαν από την υιοθέτηση τροποποιημένων κινητήρων προκειμένου να γίνουν ταχύτερα.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto