Αυτό είναι το Icon της Geely.

O σχεδιασμός του μοντέλου πραγματοποιήθηκε μέσω μιας απλής σχεδιαστικής γλώσσας.

Στο εσωτερικό η Geely εξακολουθεί να επιλέγει ένα απλό σχέδιο.

Η ιδιαίτερη εικόνα του πρωτότυπου Icon

2.329 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2018)

Τα ιδιαίτερα πρωτότυπα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Πεκίνο που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι πάρα πολλά, ένα από τα οποία είναι και αυτό της Geely, το οποίο πήρε την ονομασία Icon.

Αν και η κινεζική εταιρεία δεν έχει προσφέρει άλλες πληροφορίες σχετικά με το νέο SUV, αναφέρει πως ο σχεδιασμός του μοντέλου πραγματοποιήθηκε μέσω μιας απλής σχεδιαστικής γλώσσας, η οποία έχει συνδυαστεί με μινιμαλιστικά στοιχεία.
 
Όπως βλέπουμε τόσο στο εμπρόσθιο, όσο και στο οπίσθιο άκρο έχουν τοποθετηθεί μικρά φωτιστικά σώματα, ενώ ίσως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η πανοραμική γυάλινη οροφή, η οποία δίνει απεριόριστη θέα.
Από κει και πέρα περνώντας στο εσωτερικό, η Geely εξακολουθεί να επιλέγει ένα απλό σχέδιο. Τόσο ο πίνακας οργάνων όσο και η οθόνη που φιλοξενεί στο σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών συνδυάζονται με ένα γκρι ύφασμα, ενώ το επίπεδης βάσης τιμόνι έχει ενσωματωμένα μπουτόν προκειμένου ο οδηγός να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις χωρίς να πάρει τα χέρια του από αυτό. Ολοκληρώνοντας με το εσωτερικό δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την αναφορά μας στις δύο μεγάλες οθόνες που έχουν τοποθετηθεί στο πίσω μέρος των προσκέφαλων των μπροστινών καθισμάτων.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Geely δεν αναφέρει εάν σκοπεύει να φέρει ποτέ στην παραγωγή το Icon, ενώ δεν μας κάνει σοφότερους σχετικά με το πώς έχει οραματιστεί τον τρόπο κίνησης του κινεζικού SUV.    

AUTOFIT PASXA
vw