Ποιοτικότερο και ποιο hi-tech είναι πλέον το ευρύχωρο εσωτερικό του Opel Insignia.

Ποιοτικότερο και ποιο hi-tech είναι πλέον το ευρύχωρο εσωτερικό του Opel Insignia.

Εσωτερικό-Χώροι

29.114 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2013)

Eσωτερικό: Πιο εργονομικό και hi-tech
Το εσωτερικό του ανανεωμένου Opel Insignia είναι πιο εργονομικό και διαθέτει μια έντονη hi-tech αύρα. Ευδιάκριτες οι επεμβάσεις στον πίνακα οργάνων, που πλέον διαθέτει ψηφιακό ταχύμετρο και δυνατότητα διαμόρφωσης περιφερειακών ενδείξεων ανάλογα τις προτεραιότητες του οδηγού. Επιτέλους στην κεντρική κονσόλα συναντάμε λιγότερους διακόπτες, το νέο τιμόνι έχει ομαδοποιημένα τα χειριστήρια ελέγχου λειτουργιών, ενώ στο ταμπλό και στις ταπετσαρίες γίνεται πλέον χρήση ποιοτικότερων υλικών. Η συνολική εικόνα ποιότητας της καμπίνας δικαιώνει τους ανθρώπους της Opel. Όπως και η hi-tech αίσθηση με το νέο σύστημα infotainment, με την ονομασία ΙnteliLink.

Η οθόνη είναι όλα τα λεφτά
Η νέα γενιά infotainment του Insignia ελέγχεται μέσω μιας έγχρωμης οθόνης αφής 8”. Από την αρχική οθόνη, ο οδηγός μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και τα υπο-μενού όπως, πλοήγηση, μουσική, ιντερνετικό ραδιόφωνο, ιστοσελίδα καιρού ή σύνδεση smartphone μέσω μπουτόν, οθόνη αφής, φωνητικούς ελέγχους ή το νέο touchpad. Το τελευταίο είναι ενσωματωμένο στην κεντρική κονσόλα και προσφέρει έναν νέο τρόπο πρόσβασης στο σύστημα infotainment με τις κινήσεις των δακτύλων, όπως ένα «ποντίκι». Η εξοικείωση με όλα τα αυτά απαιτεί ώρα και… συγκέντρωση!

Χώροι: Ανετο για 5 ενήλικες
Η καμπίνα των επιβατών είναι ευρύχωρη ακόμη και για 5 ενήλικες, με το χώρο για τα πόδια των πίσω να είναι επαρκής. Λόγω της κλίσης της οροφής, ο αέρας για τα κεφάλια είναι κάπως περιορισμένος και απαιτεί μερικές παραχωρήσεις από άτομα άνω του μέσου ύψους.
Ο χώρος αποσκευών της πεντάθυρης έκδοσης έχει όγκο 530 λτ. και διαθέτει μεγάλο βάθος, αλλά και εκμεταλλεύσιμο σχήμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN