• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Renault παρουσίασε το νέο Trafic SpaceClass, μία high-end έκδοση του γαλλικού βαν που προορίζεται για απαιτητικούς ιδιώτες ή επαγγελματίες.

Ξεχωρίζει από τη γρίλια χρωμίου, τους βαμμένους προφυλακτήρες, τα λογότυπα SpaceClass, τις μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, τους τροχούς των 17 ιντσών και την αποκλειστική βαφή Comet Grey.

Το αυτοκίνητο προσφέρει χώρους για έως και εννέα επιβάτες, ενώ η μεταβλητή διαμόρφωση των καθισμάτων της 2ης και 3ης σειρά καθισμάτων, επιτρέπει τη διαρρύθμιση του εσωτερικού με πάνω από 50 τρόπους.

Αν παραγγελθεί στην έκδοση Signature Pack, το εσωτερικό μετατρέπεται σε ένα κινητό γραφείο, με κεντρικό αφαιρούμενο τραπέζι και περιστρεφόμενα καθίσματα.

Η «λιμουζίνα» της Renault

Διαβάστηκε από 2684 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/5/2017

Οι άνθρωποι της Renault παίρνουν το Trafic και φτιάχνουν το SpaceClass, ένα ποιοτικό mini-bus με ευμετάβλητο εσωτερικό και χώρους για εννέα επιβάτες, που προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός «κανονικού» οχήματος.

 
H Renault παρουσίασε το νέο Trafic SpaceClass, μία high-end έκδοση του γαλλικού βαν που προορίζεται για απαιτητικούς ιδιώτες ή επαγγελματίες. Ξεχωρίζει από τη γρίλια χρωμίου, τους βαμμένους προφυλακτήρες, τα λογότυπα SpaceClass, τις μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, τους τροχούς των 17 ιντσών και την αποκλειστική βαφή Comet Grey.
 
Το αυτοκίνητο προσφέρει χώρους για έως και εννέα επιβάτες, ενώ η μεταβλητή διαμόρφωση των καθισμάτων της 2ης και 3ης σειρά καθισμάτων, επιτρέπει τη διαρρύθμιση του εσωτερικού με πάνω από 50 διαφορετικούς τρόπους. Η Renault υπόσχεται για το Trafic SpaceClass κορυφαίους χώρους και άνεση για τα δεδομένα της κατηγορίας.
   
Ποιοτικές δερμάτινες επενδύσεις, ανεξάρτητος φωτισμός ανάγνωσης LED αλλά και κλιματισμός, όπως και φιμέ πίσω τζάμια, όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που μάλλον θα εκτιμηθούν από τους επιβάτες. Επιπλέον, αν παραγγελθεί στην έκδοση Signature Pack, το εσωτερικό μετατρέπεται σε ένα κινητό γραφείο, με κεντρικό αφαιρούμενο τραπέζι και περιστρεφόμενα καθίσματα.
 
Οι μπροστά επιβάτες θα εκτιμήσουν την ξεχωριστή όψη του ταμπλό, τις πινελιές σε χρώμιο και μαύρο γυαλιστερό, το δερμάτινο τιμόνι και το πλήθος αποθηκευτικών χώρων. Οι επιλογές σε συστήματα infotainment είναι ανάμεσα στα MediaNav Evolution και R-Link Evo. Το εμπορικό λανσάρισμα του Renault Trafic SpaceClass θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο.