O ανεξάρτητος σχεδιαστής Dongman Joo που χρησιμοποίησε την Alfa Romeo Montreal του 1970 ως έμπνευση για ένα φουτουριστικό δίθυρο crossover από την ιταλική μάρκα που ονομάστηκε Freccia.

Λίγο πιο πίσω βλέπουμε τέσσερις οπές σε κάθε πλευρά.

Πληροφορίες για το σύστημα μετάδοσης κίνησης που έχει οραματιστεί ο καλλιτέχνης δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η μελλοντική Alfa Romeo Freccia.

Η μελλοντική Alfa Romeo Freccia

1.684 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2018)

Μία μελλοντική Alfa Romeo έκανε την εμφάνισή της, ερχόμενη με παρελθοντικές καταβολές.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, μέσα στα σχέδια του ομίλου FCA είναι και η κατασκευή ενός νέου SUV το οποίο θα έρθει με το λογότυπο της Alfa Romeo.

Αυτή την είδηση φαίνεται πως έλαβε εις γνώση του ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Dongman Joo που χρησιμοποίησε την Alfa Romeo Montreal του 1970 ως έμπνευση για ένα φουτουριστικό δίθυρο crossover από την ιταλική μάρκα που ονομάστηκε Freccia.
Όπως κάθε Alfa Romeo που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και σε αυτή την περίπτωση ο σχεδιαστής έχει δώσει στο μοντέλο μία τριγωνική μάσκα, ενώ στη θέση των παραδοσιακών προβολέων έχει περάσει μία πολύ λεπτή σχισμή. Στο πλαϊνό μέρος οι ζάντες θα μπορούσαμε να πούμε πως διακοσμούνται με τρεις χοντρές ακτίνες, ενώ παρατηρούμε πως δια της απουσία τους λάμπουν τα παράθυρα που έχουν δώσει τη θέση τους σε ένα ζευγάρι μεγάλων θυρών.
 
Λίγο πιο πίσω βλέπουμε τέσσερις οπές σε κάθε πλευρά, στοιχείο που έχει αντληθεί από την Montreal, ενώ τα φωτιστικά σώματα συμβαδίζουν με την λεπτότητα των εμπρόσθιων.
 
Πληροφορίες για το σύστημα μετάδοσης κίνησης που έχει οραματιστεί ο καλλιτέχνης δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο βέβαιο πρέπει να θεωρείται πως στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.   

PEIRAIOS LEASING
OPEL