Η νέα ΒMW M4 Competition τα βρήκε «σκούρα» σε Elk Test

3.587 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2021)

«Μπαστούνια» τα βρήκε η νέα ΒMW M4 Competition όταν κλήθηκε να περάσει από το γνωστό ELK TEST ή αλλιώς τεστ ταράνδου!

Από το ELK TEST ισπανικής ιστοσελίδας πέρασε η νέα ΒMW M4 Competition, όμως όπως φαίνεται και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα με τις προσπάθειες που έγιναν, το γερμανικό σπορ αυτοκίνητο τα βρήκε «σκούρα».

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Συγκεκριμένα η ισπανική ιστοσελίδα «Km77.com» πήρε πρόσφατα τα χέρια της την νέα M4 Competition και ξεκίνησε το τεστ ταράνδου βάζοντας τον πήχη στα 78 χλμ./ώρα. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε στην πράξη, το συγκεκριμένο όριο φάνηκε πέραν των δυνατοτήτων του γερμανικού μοντέλου, αφού το πίσω μέρος της M4 έχασε πρόσφυση και χτύπησε τους κώνους. Μάλιστα σημειώνεται πως όλα τα συστήματα ελέγχου πρόσφυσης και σταθερότητας ήταν ενεργοποιημένα.
 
Διαφορετική εικόνα είχε το αυτοκίνητο στη δεύτερη προσπάθεια στα 76 χλμ./ώρα, όπου και ολοκλήρωσε επιτυχημένα την ίδια ακριβώς δοκιμασία. Στην τρίτη και τελευταία προσπάθεια, στα 77 χλμ./ώρα η ΒMW M4 Competition έφτασε κοντά στο να την πραγματοποιήσει με επιτυχία, όμως κατά την έξοδό της ακούμπησε τον κώνο, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο και έτσι έμεινε με την επίδοση των 76 χλμ./ώρα.
 
Οι Ισπανοί ολοκλήρωσαν τις δοκιμές τους βάζοντας τη M4 Competition και σε διαδικασία σλάλομ, το οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία στα 78 χλμ./ώρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green