Η νέα Bentley θα έχει το πιο προηγμένο κάθισμα του κόσμου

Η νέα Bentley θα έχει το πιο προηγμένο κάθισμα του κόσμου

1.407 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2022)

Ένα νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιάσει η Bentley σε λίγες ημέρες, το οποίο μάλιστα θα είναι εξοπλισμένο με το πιο προηγμένο κάθισμα που έγινε ποτέ!!!

Έρχεται νέα Bentley

Η Bentley θα προσθέσει ένα νέο μοντέλο στη γκάμα της την επόμενη εβδομάδα. Η πολυτελής μάρκα πριν από περίπου ένα μήνα είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser και σήμερα ακολούθησε την ίδια τακτική, πριν προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 10 Μαΐου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με το πιο εξελιγμένο κάθισμα σε αυτοκίνητο

Το νέο teaser δείχνει ένα βελούδινο ζευγάρι καθίσματα και ένα φανταχτερό μωβ πλαϊνό πάνελ στην πόρτα. Σύμφωνα με την Bentley το νέο αυτοκίνητο θα διαθέτει 24 δισεκατομμύρια πιθανές διαμορφώσεις, ωστόσο ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του θα είναι το νέο κάθισμα Airline της εταιρείας. Όπως μαρτυρά η μάρκα θα έχει ρύθμιση 22 κατευθύνσεων αλλά και μία προηγμένη τεχνολογία με 177 μεμονωμένες διαμορφώσεις σε έξι ζώνες. Θα διαθέτει επίσης ένα νέο αυτόματο σύστημα ανίχνευσης κλίματος, ωστόσο η Bentley δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη λειτουργικότητά του.

Πολυτελή στοιχεία στην καμπίνα

Η νέα εικόνα teaser αποκαλύπτει επίσης περισσότερα από το σύστημα φωτισμού Diamond Illumination της Bentley, το οποίο διαθέτει φώτα που εκπέμπουν μέσα από μικρά ανοίγματα διαμέτρου ενός χιλιοστού στην επένδυση της πόρτας. Η Bentley χρησιμοποιεί 12 LED για τις μπροστινές πόρτες και 22 LED για τις πίσω, επαναπροσδιορίζοντας το στυλ Diamond Quilting της εταιρείας. Το πρώτο teaser της Bentley έδειξε το φωτισμένο διαμαντένιο μοτίβο της μάρκας, αλλά δεν αποκάλυψε πολλά άλλα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw