Ο πρόβολος και το εμπρός μέρος γενικότερα παραμένει ίδιο.

Tο πίσω μέρος να είναι αλλαγμένο σημαντικά.

H νέα CLA Shooting Brake;

3.050 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2019)

Θα μοιάζει έτσι η Shooting Brake έκδοση της νέας CLA; Θα σας άρεσε;

Πριν λίγες μέρες σας αποκαλύψαμε όλα τα σχέδια της Mercedes μέχρι το 2021 και μέσα σε αυτά βρίσκεται και η Shooting Brake έκδοση της νέας CLA που αναμένεται σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε αυτό το καλοκαίρι.

Η ρουμανική ιστοσελίδα kolesa.ru αποκάλυψε τώρα την δική της πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο, παίρνοντας ως βάση τις επίσημες φωτογραφίες της Mercedes για τη νέα CLA που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκδοση 250 Orange Art AMG Line. Ο πρόβολος και το εμπρός μέρος γενικότερα παραμένει ίδιο, ωστόσο είναι φυσικό το πίσω μέρος να είναι αλλαγμένο σημαντικά λόγω του διαφορετικού αμαξώματος. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ψηφιακό σχέδιο της ιστοσελίδας έχουν αφαιρεθεί οι πορτοκαλί λεπτομέρειες στις ζάντες και τον διαχύτη και έχει υιοθετηθεί πλέον φινίρισμα από χρώμιο.
 
Το Shooting Brake μοντέλο δεν θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό στην premium κατηγορία, αφού το μόνο άλλο μοντέλο που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά είναι το νέο Kia ProCeed. Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως θα λανσαριστούν AMG εκδόσεις με την ισχύ τους να υπερβαίνει τα 300 (στην CLA 35) και τα 400 άλογα (στην έκδοση CLA 45).

Kατά πάσα πιθανότητα η CLA Shooting brake θα κάνει ντεμπούτο στην Γενεύη.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto