• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το μοντέλο θα διαθέτει ένα twin-turbo V8 κινητήρα.

Η νέα Mercedes-AMG GT R Black Series στην πίστα

1.185 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/7/2020

Καθώς περιμένουμε να δούμε τη νέα Mercedes-AMG GT R Black Series, ένα καμουφλαρισμένο μοντέλο βρέθηκε στο Nurburgring και οι κατασκοπευτικοί φακοί δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν κάποιους από τους γύρους που πραγματοποίησε.

MERCEDES: Εγγύηση μεταχειρισμένου οχήματος 12 μηνών

Παρά την αναφορά του βίντεο σε 4κύλινδρο κινητήρα, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το μοντέλο θα διαθέτει ένα twin-turbo V8 κινητήρα, αν και είναι γεγονός πως στο βίντεο το μοτέρ ακούγεται πιο ήσυχο. Συγκεκριμένα λέγεται πως το μοτέρ θα πρόκειται για ένα twin-turbo V8 4,0 λίτρων που θα προσφέρει περισσότερους από 700 ίππους.
 
Από κει και πέρα η νέα Mercedes-AMG GT R Black Series όταν θα κάνει το ντεμπούτο της θα ξεχωρίζει και από την αεροδυναμική. Μάλιστα αναφορές υποστηρίζουν πως το μοντέλο σε σχέση με την GT R Pro εκτός της περισσότερης ισχύς θα έχει ακόμα καλύτερη και τα δύο αυτά στοιχεία θα την καταστήσουν ακόμα πιο ικανή εντός πίστας. Μένοντας στο κομμάτι τις αεροδυναμικής, η πιο προφανής προσθήκη είναι η υπερυψωμένη αεροτομή στο πίσω μέρος. Επιπλέον, το πρωτότυπο διαθέτει ενισχυμένο οπίσθιο διαχύτη.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes-AMG GT R Pro χρειάστηκε 7 λεπτά και 04.632 δευτερόλεπτα για να διανύσει μία φορά το Ring. Δεν αποκλείεται λοιπόν η  Mercedes-AMG GT R Black Series να είναι σε θέση να καλύψει την ίδια απόσταση σε χρόνο κάτω των 7 λεπτών!    
 

Tags: MERCEDES, AMG, GT R