Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το μοντέλο θα διαθέτει ένα twin-turbo V8 κινητήρα.

Η νέα Mercedes-AMG GT R Black Series στην πίστα

1.626 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2020)

Καθώς περιμένουμε να δούμε τη νέα Mercedes-AMG GT R Black Series, ένα καμουφλαρισμένο μοντέλο βρέθηκε στο Nurburgring και οι κατασκοπευτικοί φακοί δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν κάποιους από τους γύρους που πραγματοποίησε.

Παρά την αναφορά του βίντεο σε 4κύλινδρο κινητήρα, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το μοντέλο θα διαθέτει ένα twin-turbo V8 κινητήρα, αν και είναι γεγονός πως στο βίντεο το μοτέρ ακούγεται πιο ήσυχο. Συγκεκριμένα λέγεται πως το μοτέρ θα πρόκειται για ένα twin-turbo V8 4,0 λίτρων που θα προσφέρει περισσότερους από 700 ίππους.
 
Από κει και πέρα η νέα Mercedes-AMG GT R Black Series όταν θα κάνει το ντεμπούτο της θα ξεχωρίζει και από την αεροδυναμική. Μάλιστα αναφορές υποστηρίζουν πως το μοντέλο σε σχέση με την GT R Pro εκτός της περισσότερης ισχύς θα έχει ακόμα καλύτερη και τα δύο αυτά στοιχεία θα την καταστήσουν ακόμα πιο ικανή εντός πίστας. Μένοντας στο κομμάτι τις αεροδυναμικής, η πιο προφανής προσθήκη είναι η υπερυψωμένη αεροτομή στο πίσω μέρος. Επιπλέον, το πρωτότυπο διαθέτει ενισχυμένο οπίσθιο διαχύτη.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes-AMG GT R Pro χρειάστηκε 7 λεπτά και 04.632 δευτερόλεπτα για να διανύσει μία φορά το Ring. Δεν αποκλείεται λοιπόν η  Mercedes-AMG GT R Black Series να είναι σε θέση να καλύψει την ίδια απόσταση σε χρόνο κάτω των 7 λεπτών!    
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL