Το εσωτερικό της νέας Mercedes 
C-Class προβάλει περισσότερο από ποτέ το δυναμισμό του αυτοκινήτου. Από την S-Class το touchpad του συστήματος πολυμέσων.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό της νέας Mercedes C-Class προβάλει περισσότερο από ποτέ το δυναμισμό του αυτοκινήτου. Από την S-Class το touchpad του συστήματος πολυμέσων.

Εσωτερικό - Χώροι: Πιο μοντέρνο και σπορτίφ, με πιο άνετους χώρους

23.174 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο εσωτερικό της τέταρτης γενιάς C-Class η σχεδίαση συνδυάζει την πολυτέλεια με το δυναμισμό και ακολουθεί πιστά την πιο σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Mercedes. Ξεχωρίζει το υπερυψωμένο τούνελ της μετάδοσης που εφάπτεται πάνω στο μοντέρνο ταμπλό, ενώ στο δυναμισμό του συμβάλουν και οι χρωμιωμένοι θόλοι του πίνακα οργάνων, αλλά και το σπορ τριάκτινο τιμόνι. Το high-tech υπόβαθρο τονίζεται από την παρουσία της λεπτής ψηφιακής οθόνης στο πάνω τμήμα του ταμπλό, η οποία παραπέμπει σε οθόνη tablet, αλλά και παράλληλα, από το νέο διακόπτη του συστήματος πολυμέσων COMMAND, ο οποίος για πρώτη φορά περιλαμβάνει και touchpad. Στο κομμάτι της ποιότητας, αναμένεται τα υλικά να βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας και να προβάλουν και αυτά την πολυτέλεια της επιλογής. 

Ακόμη πιο άνετη για τους επιβάτες
Η αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων της νέας Mercedes C-Class και κυρίως, το μεγαλύτερο μεταξόνιο, αναμένεται να πριμοδοτήσουν τους χώρους στο πίσω κάθισμα, ώστε να προσφέρεται περισσότερη άνεση για τρεις ενήλικες επιβάτες. Στο πορτ-μπαγκάζ, υπάρχει ελαφριά αύξηση 5 λίτρων σε σχέση με πριν, με την τελική χωρητικότητα να φθάνει τα 480 λτ., μια καλή τιμή για την κατηγορία.

Στο πίσω κάθισμα, η αύξηση του μεταξονίου θα τονίσει περαιτέρω την εσωτερική άνεση.

Στο πίσω κάθισμα, η αύξηση του μεταξονίου θα τονίσει περαιτέρω την εσωτερική άνεση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto