Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Η νέα Mercedes E-Class «αποκαλύπτεται» σε ανεπίσημα σχέδια

3.486 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2022)

Η νέα γενιά της Mercedes E-Class ετοιμάζεται και ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να μας παρουσιάσει την εξωτερική εμφάνιση που θα υιοθετήσει το premium γερμανικό σεντάν.

Συνεχίζουν τις δοκιμές τα πρωτότυπα

Τα δοκιμαστικά μοντέλα της νέας Mercedes E-Class είναι στους δρόμους συνεχίζοντας τις δοκιμές εξέλιξης και οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί δεν χάνουν την ευκαιρία να καταγράψουν τις στιγμές αυτές. Βασισμένοι λοιπόν σε αυτές τις εικόνες αλλά και στις πληροφορίες που υπάρχουν αναφορικά με το νέα γενιά του μοντέλου, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa δημιούργησαν τα δικά τους σχέδια, κάνοντας έτσι μία ανεπίσημη προεπισκόπηση του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο κομψή από την τρέχουσα η νέα E-Class

Από τις εικόνες διακρίνουμε πως η νέα E-Class θα έχει πολλά στοιχεία από την S-Class. Η μάσκα φαίνεται να είναι μικρότερη και πλαισιωμένη από λεπτότερους προβολείς, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα επίσης λεπτά φώτα, η νίκελ επένδυση στις εξατμίσεις και ελαφρώς ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας. Ως γενική εικόνα θα λέγαμε πως η E-Class στα σχέδια φαίνεται πιο κομψή και σικάτη από το μοντέλο που αντικαθιστά.

Με τεχνολογίες από την S-Class

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τι είδους συστήματα και τεχνολογίες θα λάβει το μοντέλο στην καμπίνα, ωστόσο το πιθανότερο είναι να δανειστεί μέρος της φαρέτρας της S-Class. Σε πρόσφατες κατασκοπευτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν εμφάνιζαν το εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου με δύο οθόνες, σε παρόμοιο στυλ με αυτές που βρίσκουμε στην τελευταία S-Class.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda