Μία εικόνα η οποία διέρρευσε και φέρεται να δείχνει τη νέα Porsche 911 Turbo, έρχεται για να μας δώσει την πρώτη οπτική επαφή με το επερχόμενο μοντέλο.

Η νέα Porsche 911 Turbo;

3.086 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2019)

Μία εικόνα η οποία διέρρευσε και φέρεται να δείχνει τη νέα Porsche 911 Turbo, έρχεται για να μας δώσει την πρώτη οπτική επαφή με το επερχόμενο μοντέλο.

Η εικόνα διέρρευσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας τη ναυαρχίδα της 911. Αν και στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για την αυθεντικότητα της εικόνας, στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται πως όντως έχουμε να κάνουμε με το πραγματικό μοντέλο, το οποίο έχει συλληφθεί στη γραμμή παραγωγής κάποιου εργοστασίου.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα της Porsche 911 T, οι μέχρι τώρα αναφορές υποστηρίζουν πως το μοντέλο θα χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα 3,8 λίτρων. Το μοτέρ στη βασική έκδοση θα προσφέρει περίπου 600 ίππους, ενώ στην ισχυρότερη Turbo S θα είναι σε θέση να ανεβάζει την ισχύ του προσθέτοντας 30 επιπλέον άλογα. Και οι δύο επιλογές θα συνδυάζονται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων PDK.
 
Στο εξωτερικό μέρος η νέα γενιά 911 T, όπως παρατηρούμε και από την εικόνα θα έχει τετράγωνες απολήξεις στην εξάτμιση, ένα ανασχεδιασμένο οπίσθιο προφυλακτήρα και μία ενεργή αεροτομή.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το μοντέλο θα επωφελείται και από τον ηλεκτρισμό, με δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις να δίνουν το παρόν, με την πιο ισχυρή να ονομάζεται Turbo S E-Hybrid.   

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε ολόκληρη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What do we have here 😱 992 Turbo 📸

A post shared by Todd Schleicher (@t_schleicher) on

ELASTIKA 2024
NISSAN