H Skoda αποκαλύπτει την hatchback εκδοχή της Rapid...
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Skoda αποκαλύπτει την hatchback εκδοχή της Rapid...

Η νέα Skoda Rapid Spaceback

7.732 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2013)

H Skoda αποκαλύπτει την hatchback εκδοχή της Rapid, η οποία έρχεται με περισσότερα χαρακτηριστικά πρακτικότητας και στιλ, σε σύγκριση με τη σεντάν εκδοχή.

H Skoda «εισάγει» μια διαφορετική εκδοχή του Rapid, την Spaceback, που αποτελεί την 5θυρη version του μικρομεσαίου μοντέλου της. Η επίσημη εμφάνιση του αυτοκινήτου θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το φθινόπωρο και το λανσάρισμα του στην ευρωπαϊκή αγορά είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τον Οκτώβριο. 
Το μοντέλο διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της σεντάν έκδοσης, με τις μόνες διαφορές να παρατηρούνται στο πίσω τμήμα, δηλαδή από τη μεσαία κολώνα και πίσω. Σε επίπεδο διαστάσεων, το Spaceback  είναι 18 εκατοστά μικρότερο από το sedan, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία το εσωτερικό είναι πιο ευρύχωρο κατά 6,4 χλστ. για τα γόνατα των πίσω επιβατών και 9,8 χλστ. σε ότι αφορά στον αέρα για τα κεφάλια. 
Ο χώρος αποσκευών ανέρχεται στα 415 λίτρα και μπορεί να φτάσει τα 1.380 με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων (η σεντάν έκδοση έχει χώρο αποσκευών στα 550 λίτρα). 
Επίσης, το εσωτερικό του μοντέλου παραμένει ίδιο σε αισθητικό επίπεδο και όπως αναφέρει η εταιρεία η ποιότητα αναμένεται να είναι αναβαθμισμένη. Τέλος, η γκάμα των μηχανικών συνόλων παραμένει ίδια, διαθέτοντας 4 κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαιοκινητήρες. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center