Το πρόβλημα για το οποίο δεν έχουν βρει λύση είναι οι κολώνες του παρμπρίζ (Α-pillars όπως είναι γνωστές).

Το πρόβλημα για το οποίο δεν έχουν βρει λύση είναι οι κολώνες του παρμπρίζ (Α-pillars όπως είναι γνωστές).

H νέα καινοτομία της Toyota;

3.934 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2017)

Στο φως έχουν έρθει οι προσπάθειες της ιαπωνικής εταιρείας να βρει τρόπο να προσφέρει στον οδηγό ανεμπόδιστη ορατότητα 360 μοιρών. Δείτε πως.

Oι σχεδιαστές αυτοκινήτων έχουν καταφέρει να κάνουν τα αυτοκίνητα πολύ πιο πρακτικά σε σχέση με το παρελθόν και την οδήγηση τους πολύ πιο εύκολη και άνετη. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το πρόβλημα για το οποίο δεν έχουν βρει λύση είναι οι κολώνες του παρμπρίζ (Α-pillars όπως είναι γνωστές) καθώς αν και είναι πολύ χρήσιμες στην αρχιτεκτονική του αυτοκινήτου και προσφέρουν ασφάλεια στην καμπίνα, δημιουργούν τυφλά σημεία γιατί μειώνεται η ορατότητα του οδηγού. Η Τοyota φαίνεται ότι είναι έτοιμη να δώσει την λύση μέσω μια τεχνολογίας που θα κάνει τις κολώνες διαφανείς.
 
Αντίθετα με την χρησιμοποίηση απλών καμερών που δείχνουν τα σημεία εκείνα που «κόβονται» από την ορατότητα του οδηγού, το σύστημα της Toyota περιλαμβάνει ειδικά τοποθετημένους καθρέπτες που θα μπορούν μέσω αντανάκλασης τους φωτός να μπορείς να δεις τι υπάρχει πίσω από τις κολώνες.

Θα είναι αυτή η λύση ή θα προχωρήσουν σε κάτι άλλο;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green