Ο ενθουσιασμός για το μέλλον της Opel δεν κρύβεται ούτε από τους ανθρώπους του ομίλου ούτε από τους ανθρώπους της μάρκας.

Η νέα σχεδίαση της Opel είναι μόνο η αρχή

4.802 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2018)

Είστε έτοιμοι για μια ολοκαίνουργια και διαφορετική Opel; Η νέα της σχεδίαση είναι μόνο η αρχή!

H νέα μάσκα που έδειξε η Opel δεν είναι απλά μια νέα σχεδίαση; Δεν είναι μια καινούργια γραμμή που θα δούμε στα νέα μοντέλα της μάρκας; Δεν είναι μια αλλαγή πλεύσης; Είναι το πρώτο δείγμα από μια επανάσταση που θα κάνει την Opel διαφορετική και καλύτερη από ποτέ. Είστε έτοιμοι;
 
Έτσι απλά, με ένα μικρό σήκωμα του καλύμματος είδαμε για λίγο τη μάσκα του νέου πρωτότυπου GT. Μια μάσκα που δείχνει τις γραμμές που είχαμε δει νωρίτερα σε ένα γραφικό «teaser» για το τι να περιμένουμε. Όμως πίσω από τη νέα μάσκα δεν βρίσκεται απλά ένα καινούργιο αυτοκίνητο αλλά μια καινούργια μάρκα.
 
Η Opel έκλεισε ένα χρόνο ήδη στα χέρια της νέας της ιδιοκτήτριας. Μέσα στον όμιλο Peugeot-Citroen (PSA) ή Opel για πρώτη φορά από το 1999 είχε κέρδη, και έβαλε τον όμιλο σε αύξηση εσόδων κατά 40%. Αυτά είναι πολύ θετικά δείγματα, και ενισχύουν τις δηλώσεις του επικαφαλής του ομίλου για το ρόλο που θα παίξει η Opel στο μέλλον.
 
Απαλλαγμένη από την υποχρέωσή της να φτιάχνει αυτοκίνητα που έπρεπε να πωλούνται και ως Buick σε διάφορες αγορές (ΗΠΑ, Κίνα κλπ), τα σχέδια για την Opel είναι πολύ αισιόδοξα: να γίνει μία μάρκα με αιχμή την γερμανική ποιότητα κατασκευής και να αποτελέσει το βασικό εξαγωγικό προιόν στις αγορές που οι άλλες μάρκες του ομίλου έχουν μικρή ή μηδενική παρουσία, με μία σαφή τάση προς το premium. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί ελεύθερα σε μοντέλα με στόχο τις ΗΠΑ και την Κίνα, πιο σπορ, πιο premium, πιο διαφορετικά.
 
Η Opel θα μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά μέχρι το 2024 οπότε και θα τελειώσουν ακόμη και οι τελευταία δεσμοί με την General Motors. Τα μοντέλα της θα κάνουν χρήση τεχνολογιών του ομίλου, με τις ομάδες έρευνας και εξέλιξης από τη Γερμανία και τη Γαλλία να ενώνονται για να ετοιμάσουν νέα μοτέρ βενζίνης, υβριδικά σύνολα, 48βολτους κινητήρες, και φυσικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2020 και μετά.
 
Ο ενθουσιασμός για το μέλλον της Opel δεν κρύβεται ούτε από τους ανθρώπους του ομίλου ούτε από τους ανθρώπους της μάρκας. Και η νέα σχεδίαση είναι μόνο η αρχή. Εσείς είστε έτοιμοι για τη νέα Opel; Σας αρέσει ότι έχετε δει μέχρι στιγμής; Και τελικά τι θέλετε και τι περιμένετε να δείτε από την Opel;

Toyota
moto