Η εικόνα teaser της Opel.

To GT Concept.

H νέα σχεδιαστική γλώσσα της Opel

3.269 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Μία πρώτη «γεύση» της σχεδιαστικής γλώσσας που θα ακολουθήσουν τα νέα μοντέλα της Opel, έδωσε η φίρμα την οποία συνδύασε με μία εικόνα teaser.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η μάρκα, τα αυτοκίνητα τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα της δεκαετίας τους 2020 θα χαρακτηρίζονται από ένα «έντονο και καθαρό» σχεδιασμό, ενώ μας ενημερώνει πως αν επιθυμούμε να πάρουμε λίγα ακόμα στοιχεία πρέπει να ρίξουμε μία ματιά στο GT Concept το οποίο παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.
 
Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller, τόνισε πως έχει δώσει την εντολή να δημιουργηθεί ένα πρωτότυπο ο σχεδιασμός του οποίου να συμβολίζει την κατεύθυνση στην οποία βρίσκεται η εταιρεία.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το πρώτο μοντέλο το οποίο θα βγει από τη γραμμή παραγωγής με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της γερμανικής μάρκας. Αν και ένα νέο Corsa αναμένεται το 2019, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες (λόγω χρόνου) να είναι αυτό και έτσι οι περισσότερες πιθανότητες πάνε στο επόμενο Astra, η νέα γενιά του οποίου αναμένεται περίπου στα μέσα του 2020.
 
Όπως και να έχει δεν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε για να δούμε ξεκάθαρα τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Opel, καθώς το πρωτότυπο που έχει ζητήσει ο Lohscheller αναμένεται να αποκαλυφθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Mercedes
test center