2 φωτογραφίες »

Ο μπροστά προφυλακτήρας έχει ενισχυθεί, ενώ είναι εξοπλισμένος και με τους απαραίτητους γάντζους.

Η off-road έκδοση του Fisker Ocean

1.954 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2020)

Παρά την πανδημία και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει, η εξέλιξη του Fisker Ocean συνεχίζεται και μάλιστα η μάρκα ανακοίνωσε πως μέσα στο επόμενος έτος θα λανσάρει και μία έκδοση off-road!


Η off-road έκδοση του Ocean θα κάνει πρεμιέρα το επόμενος έτος.

Η off-road έκδοση του Ocean θα κάνει πρεμιέρα το επόμενος έτος.


Η ανακοίνωση αυτή ακολουθήθηκε από δύο εικόνες που δείχνουν την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το «σκληρό» ηλεκτρικό μοντέλο. Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα off-road ο στόχος της μάρκας είναι να του προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορεί να κινηθεί σε όλα τα δύσκολα εδάφη. Ως εκ τούτου από τις εικόνες βλέπουμε πως ο μπροστά προφυλακτήρας έχει ενισχυθεί, ενώ είναι εξοπλισμένος και με τους απαραίτητους γάντζους.
 
Μένοντας στο εμπρόσθιο μέρος, η ρεζέρβα κάνει την εμφάνισή της τοποθετημένη πάνω στο καπό, ενώ πηγαίνοντας προς τα πίσω παρατηρούμε τις ποδιές, τα φαρδιά φτερά και τα κατάλληλα λάστιχα παντός εδάφους. Το πίσω άκρο φαίνεται να μην έχει δεχτεί μεγάλες επεμβάσεις, ωστόσο από τη συγκεκριμένη εικόνα παρατηρούμε πως στην σχάρα οροφής κάνει την εμφάνισή της μία ακόμα ρεζέρβα.
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδρυτή της μάρκας Henrik Fisker, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διεθνείς οργανισμούς που πρέπει να έχουν διαθέσιμα οχήματα διασώσεως, ενώ μπορεί να χρησιμεύσει και ως στρατιωτικό όχημα για τη μεταφορά προσωπικού.
 
Τέλος, ανέφερε πως η off-road έκδοση του Ocean θα κάνει πρεμιέρα το επόμενος έτος, όμως αρνήθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ισχύ του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης.    

NEO TRAFIC
moto