Mercedes-Benz GLB
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes-Benz GLB

39.676 Επισκέψεις στο άρθρο

Mε μια ματιά

Το ποιοτικό και σύγχρονο εσωτερικό της GLB προσφέρει μεταξύ άλλων πολυχρηστικότητα και δυνατότητα φιλοξενίας έως και 7 επιβατών.

Το ποιοτικό και σύγχρονο εσωτερικό της GLB προσφέρει μεταξύ άλλων πολυχρηστικότητα και δυνατότητα φιλοξενίας έως και 7 επιβατών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Σε 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις
- Κινητήρες από 116 έως 306 ίππων
- Αυξημένες δυνατότητες off-road
- Τιμή από 37.235 ευρώ

H Mercedes επιχειρεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στις GLA και GLC με τη νεότερη πρότασή της στα SUV/crossover μοντέλα, τη νέα GLB. Το νέο μεσαίο SUV δανείζεται πολλά στοιχεία από την A-Class και GLA, όμως είναι εμφανώς μεγαλύτερη σε διαστάσεις και έχει πιο επιβλητικό αισθητικό χαρακτήρα. 

Στο εσωτερικό της επικρατεί ένας premium και high-tech αέρας με ψηφιακές οθόνες να «καλωσορίζουν» τον παρατηρητή. Το σύστημα MBUX και τα υπόλοιπα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας της Mercedes προσφέρονται και εδώ, όμως το κύριο χαρακτηριστικό της νέας GLB είναι το γεγονός πως διατίθεται τόσο σε 5θέσιες όσο και σε 7θέσιες εκδόσεις ενώ προσφέρει και πολυχρηστικά στοιχεία, όπως συρόμενα πίσω καθίσματα κ.α. 

Η GLB είναι διαθέσιμη σε προσθιοκίνητες η τετρακίνητες εκδόσεις με στάνταρ το πακέτο Off-Road Engineering που είδαμε και στη νέα GLA, ενώ εφοδιάζεται με 3 εκδόσεις βενζίνης και τρεις πετρελαίου. Η GLB 200 χρησιμοποιεί τον 1,33 κ.εκ. κινητήρα βενζίνης που προσφέρει 163 ίππους και 250 Nm ροπής και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων, ενώ η GLB 250 (και σε έκδοση 4MATIC) εξοπλίζεται με το 2λιτρο μοτέρ βενζίνης (224 ίππους και 350 Nm ροπής) και το 8άρι DCT αυτόματο κιβώτιο. Κορυφαία έκδοση και εδώ είναι η GLB 35 AMG 4MATIC με 306 ίππους από τον 2λιτρο κινητήρα. Στις ντίζελ επιλογές έχουμε τις εκδόσεις 180 d με 1,5 λτ. κινητήρα 116 ίππων, την 200 d με 2λιτρο κινητήρα και 150 ίππους (και σε 4ΜΑΤΙC) και 220 d 4MATIC με δίλιτρο κινητήρα 190 ίππων. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw