Mercedes-Benz GLS
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes-Benz GLS

39.679 Επισκέψεις στο άρθρο

Mε μια ματιά

Το εσωτερικό της GLS δανείζεται την εικόνα, την κορυφαία ποιότητα, την πολυτέλεια και την τεχνολογία της S-Class και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες.

Το εσωτερικό της GLS δανείζεται την εικόνα, την κορυφαία ποιότητα, την πολυτέλεια και την τεχνολογία της S-Class και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Βασισμένη πάνω στην S-Class
- Κινητήρες από 286 έως 511 ίππους
- 7θέσια και 4κίνητη σε όλες τις εκδόσεις
- Τιμή από 130.850 ευρώ

Η ναυαρχίδα των SUV μοντέλων της Mercedes είναι η GLS η οποία βασιζόμενη στην S-Class, ξεχειλίζει από ποιότητα, χώρους, άνεση και τεχνολογία. H GLS με μήκος 5.207 χλστ. προσφέρει ανέσεις για 7 επιβάτες στο εσωτερικό της, με όλα τα καθίσματα να είναι ηλεκτρικά προσαρμοζόμενα.

Στο εσωτερικό της η πολυτέλεια και η άνεση βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το μάτι πέφτει αμέσως στο ΜBUX σύστημα infotainment και τις δύο μεγάλες οθόνες 12,3 ιντσών και τις δύο 11,6 ιντσών οθόνες των πίσω καθισμάτων. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι κάτι παραπάνω από πλούσιος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Ηead Up Display και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας, ενώ όπως είπαμε και οι 7 επιβάτες της λαμβάνουν βασιλικές ανέσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και σύστημα μασάζ καθισμάτων. 

Η GLS είναι πληθωρική και όσον αφορά την γκάμα κινητήρων της και του μηχανικού οπλοστασίου της. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ένας V8 κινητήρας 4,0 λίτρων απόδοσης 489 ίππων και 700 Νm ροπής σε συνεργασία με το EQ Boost ηλεκτρικό σύστημα των 48 Volt που δρα ως γεννήτρια και προσφέρει για μικρά χρονικά διαστήματα 22 άλογα και 250 Νm ροπής επιπλέον. Στο diesel υπάρχουν δύο επιλογές με βάση τον ίδιο ΟΜ 256 κινητήρα των 2,9 λίτρων με απόδοση είτε 286 άλογα και 600 Νm ροπής είτε 330 άλογα και 700 Νm ροπής. Όλα τα κινητήρια σύνολα συνδυάζονται αποκλειστικά με το 9G-Tronic αυτόματο κιβώτιο της μάρκας και το σύστημα τετρακίνησης 4ΜΑΤΙC. Αυτό σε συνδυασμό με την αερανάρτηση που μπορεί να αυξήσει την απόστασή της από το έδαφος, προσφέρουν στην GLS και αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda