Η πιο προσιτή diesel Mercedes: A 180 d με κάτω από 29.000 ευρώ
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πιο προσιτή diesel Mercedes: A 180 d με κάτω από 29.000 ευρώ

35.231 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2022)

Η Mercedes A-Class διατηρεί ζωντανή την επιλογή πετρελαίου, όντας παράλληλα η πιο φθηνή από ολόκληρη την γκάμα της γερμανικής μάρκας για όσους επιθυμούν να έχουν στα χέρια τους ένα diesel... «αστέρι».

Mercedes A 180 d με 28.662 ευρώ

Σε μία αγορά που ολοένα οδεύει προς τον ηλεκτρισμό το best-seller μοντέλο της Mercedes, η A-Class, κρατάει ακόμα ζωντανή την επιλογή diesel για αυτούς που δεν είναι έτοιμοι να απαρνηθούν το πετρέλαιο και κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Παράλληλα η A 180 d συνδυασμένη με χειροκίνητο κιβώτιο είναι η πιο προσιτή diesel επιλογή από ολόκληρη την γκάμα της Mercedes.
 
Με κόστος που ξεκινάει από τις 28.662 ευρώ η Mercedes A 180 d συνδυάζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής και συναρμογή, μαζί με τις τελευταίες τεχνολογίες της μάρκας, πολλές από τις οποίες βρίσκουμε στα αυτοκίνητα υψηλότερων κατηγόριων. Πάμε λοιπόν να δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά της πιο προσιτής στην αγορά diesel Mercedes.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξωτερικό: Δεν ζηλεύει τίποτα από τις άλλες εκδόσεις

H βασική A 180 d σχεδιαστικά έχει πολλά στοιχεία που βρίσκουμε και σε πιο πλούσιες εκδόσεις, διατηρώντας το μίνιμαλ στοιχείο που συνδυάζεται με τη δυναμική και εκλεπτυσμένη εικόνα στο σύνολό της. Τα φώτα είναι αρκετά αιχμηρά και κλίνουν έντονα προς την εμπρός μάσκα, την ώρα που το καπό χαμηλώνει δυναμικά προς το εμπρός μέρος. Αποθέωση του στιλ είναι τα πίσω φώτα σε σχήμα σταγόνας, διαιρούμενα, με ένα τμήμα να περνά πάνω στην πέμπτη πόρτα. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα έχει η έκδοση, η A-Class μπορεί να διαφοροποιηθεί σημαντικά αισθητικά τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό της.

Εσωτερικό: Ποιότητα και τεχνολογίες στο ζενίθ

Όπως στο εξωτερικό, έτσι και το εσωτερικό η A 180 d διαφέρει ελάχιστα από τις εκδόσεις που βρίσκονται πιο ψηλά σε τιμή. Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MBUX με τις δύο οθόνες των 7 ιντσών (προαιρετικά προσφέρονται οι οθόνες των 10,25 ιντσών), παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπίνα. Η A-Class μπορεί να μεταφέρει απρόσκοπτα 4 επιβάτες και να προσφέρει αρκετό χώρο για τα πόδια, αλλά και μπόλικο «αέρα» πίσω από τα κεφάλια τους. Ο χώρος αποσκευών υπολογίζεται στα 370 λίτρα.

Ο στάνταρ εξοπλισμός εκτός των δύο οθονών του συστήματος MBUX περιλαμβάνει ανάμεσα από άλλα: 7 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, μπροστά και πίσω, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κλιματισμό, Sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργειών σε δέρμα, cruise control, ηχοσύστημα, ζάντες 16 ιντσών, προβολείς αλογόνου με φώτα πορείας LED, κάμερα οπισθοπορείας, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής κ.α.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda