• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Η πιο κακόγουστη BMW X5 στον κόσμο

3.978 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/5/2021

Τον τίτλο της πιο άσχημης X5 στον κόσμο διεκδικεί με αξιώσεις ο ιδιοκτήτης αυτού του αυτοκινήτου...

H ΒΜW X5 δεν είναι ένα αυτοκίνητο για χάρη του οποίου θα στρέψεις το βλέμμα σου για να το κοιτάξεις αλλά δεν είναι ούτε ένα μοντέλο που μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς άσχημο. Όποιος ιδιοκτήτης μάλιστα επιθυμεί, μπορεί να βελτιώσει την Χ5 με διάφορα πακέτα που υπάρχουν από γερμανικούς κυρίως βελτιωτικούς οίκους, ώστε να κάνει το αυτοκίνητό του πραγματικά μοναδικό.

Ένα καλό παράδειγμα τι δεν πρέπει να κάνεις στο αυτοκίνητό σου είναι η BMW X5 που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω του Reddit, καθώς σίγουρα διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της πιο άσχημης Χ5 στον κόσμο.

Ο πρόβολος του αυτοκινήτου έχει τροποποιηθεί σημαντικά με την προσθήκη νέας γρίλιας, ενός πολύ μεγάλου προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται στρογγυλά φώτα ομίχλης και ένας τεράστιος διαχύτης που απέχει λίγα μόνο χιλιοστά από το έδαφος. Μπορούμε να δούμε επίσης πως οι θόλοι της X5 είναι ενισχυμένοι και τετράγωνοι, οι ζάντες είναι aftermarket στο χρώμα του χαλκού ενώ δεν λείπουν οι πλαϊνές ποδιές. Ευτυχώς για τα μάτια μας, μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια εικόνα για το πίσω μέρος του αυτοκινήτου…

Tags: BMW