Φήμες κάνουν λόγο πως το συγκεκριμένο μοντέλο πρόκειται για μια οδική έκδοση του αγωνιστικού αυτοκίνητο της Mercedes AMG GT4.

Η πιο «καυτή» Mercedes-AMG GT R (+vid)

1.857 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2018)

Την απρόσμενη εμφάνιση της μέσω ενός βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes κάνει μια πιο «καυτή» έκδοση της AMG GT R, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο να εννοηθεί πως το επίσημο ντεμπούτο της δεν πρέπει να απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα.

Το βίντεο που δημοσίευσε η γερμανική μάρκα ασχολείται ως επί των πλείστον με σύντομες συνεντεύξεις ανθρώπων που εργάζονται σε διαφόρους τομείς της εταιρείας, ωστόσο το highlight για εμάς έρχεται στο 2:50, όταν κάνει την εμφάνισή της μια καμουφλαρισμένη AMG GT R.
 
Το σύντομο πέρασμα του μοντέλου δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα, ωστόσο φαίνεται πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρει ένα τροποποιημένο εμπρόσθιο μέρος της GT R, με μεγαλύτερους αεραγωγούς, ωστόσο η μεγαλύτερη αλλαγή με βρίσκεται στο πίσω μέρος και συγκεκριμένα στο σύστημα εξάτμισης, με τις απολήξεις να έχουν τοποθετηθεί προς τα άκρα και όχι στη μέση όπως στην κανονική GT R.
 
Επιπλέον, οι τροχοί φαίνεται να έχουν ελαφρώς παχύτερες ακτίνες και η πίσω πτέρυγα φαίνεται να έχει μία πιο απότομη κλίση.
Αξίζει να σημειωθεί πως φήμες κάνουν λόγο πως το συγκεκριμένο μοντέλο πρόκειται για μια οδική έκδοση του αγωνιστικού αυτοκίνητο της Mercedes AMG GT4, το οποίο κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς, ωστόσο όπως και να έχει, το γεγονός πως η Mercedes έχει ως στόχο της να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την GT R μας κάνει ανυπόμονους για την επίσημη αποκάλυψη.
 
Δείτε το βίντεο

Toyota
moto