Η Daimler επιβεβαίωσε πως οι νέες εκδοχές των smart fortwo και forfour θα λανσαριστούν το 2016 σε ηλεκτρικές εκδοχές Electric Drive.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Daimler επιβεβαίωσε πως οι νέες εκδοχές των smart fortwo και forfour θα λανσαριστούν το 2016 σε ηλεκτρικές εκδοχές Electric Drive.

Η «πράσινη» Daimler

4.147 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2014)

Η Daimler επενδύει 100 εκ. στις μπαταρίες, ανακοινώνει τα ηλεκτρικά smart για το 2016 και μας προϊδεάζει για περισσότερες υβριδικές Mercedes στο μέλλον.

Ο όμιλος Daimler ανακοίνωσε τα πλάνα του να επενδύσει 100 εκ. ευρώ στο παρακλάδι της Deutsche ACCUmotive, το οποίο φτιάχνει τις μπαταρίες ιόντων λιθίου για το smart fortwo Electric Drive, αλλά και τις υβριδικές εκδόσεις των Mercedes C, E- και S-Class.Από τη στιγμή που ο στόχος της επένδυσης είναι η αύξηση της παραγωγής μπαταριών, γίνεται αντιληπτό αυτό που οι άνθρωποι της εταιρείας άφησαν να εννοηθεί. Πως, δηλαδή, θα επεκταθεί η «πράσινη» γκάμα μοντέλων του γερμανικού Ομίλου. Ήδη η Daimler επιβεβαίωσε πως οι νέες εκδοχές των smart fortwo και forfour θα λανσαριστούν το 2016 σε ηλεκτρικές εκδοχές Electric Drive.Επιπλέον, οι άνθρωποι της φίρμας «υπαινίχθηκαν» πως θα υπάρξουν και άλλες Mercedes hybrid, τις οποίες όμως δεν κατονόμασαν. Σε κάθε περίπτωση, η Daimler σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Η συστηματική υβριδικοποίηση είναι καθορισμένη στην στρατηγική κινητήρων.». Περηφανεύεται, ακόμα, πως μόνη της πούλησε το 2014 περισσότερα υβριδικά οχήματα από ότι όλες οι άλλες γερμανικές εταιρείες μαζί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto