Ένα top θερινό ελαστικό, με υψηλές επιδόσεις. Σχεδιασμένο για άριστη πρόσφυση στο βρεγμένο και με αξιολόγηση Α στην ετικέτα . Με τεχνολογία αιχμής σχεδιασμένο με τη συμβολή και του πρώην πιλότου της F

Ένα top θερινό ελαστικό, με υψηλές επιδόσεις. Σχεδιασμένο για άριστη πρόσφυση στο βρεγμένο και με αξιολόγηση Α στην ετικέτα . Με τεχνολογία αιχμής σχεδιασμένο με τη συμβολή και του πρώην πιλότου της F1 David Coulthard. Διαβάστε γι αυτό με 1 κλίκ.

Cooper Tire Zeon CS8

2.636.914 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η Cooper εξέλιξε, με τη συμβολή και του πρώην πιλότου της F1 David Coulthard, το θερινό ελαστικό Zeon CS8. Ο στόχος της είναι το να καλύψει απόλυτα τους οδηγούς, που αναζητούν ένα σπορ ελαστικό με τον καλύτερο συνδυασμό απόδοσης και ασφάλειας τόσο σε στεγνό, όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Cooper Zeon CS8
  1. Γόμα με προηγμένες τεχνικές ανάμειξης
  2. Δομή για μείωση του θορύβου
  3. Πέλμα με 3D εγκοπές
  4. Koρυφαία απόδοση στο βρεγμένο
Σημεία υπεροχής
Για να προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό απόδοσης και ασφάλειας, το Zeon CS8 διαθέτει μεγάλες περιφερειακές αυλακώσεις, ώστε να αποχετεύει τάχιστα το νερό και να αποφεύγεται το επικίνδυνο φαινόμενο της υδρολίσθησης.

Χαρακτηριστικό επίσης, είναι το σχέδιο πέλματος με 3D εγκοπές. Σχεδιασμός που βοηθά το ελαστικό να ζεσταθεί γρήγορα και έτσι να βελτιστοποιείται το κράτημα του στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η γόμα του Zeon CS8 είναι φτιαγμένη με προηγμένες τεχνικές ανάμειξης με στόχο:
- άριστη πρόσφυση στο βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα &
- μείωση της αντίστασης κύλισης (προκειμένου να υπάρχει εξοικονόμηση καυσίμου).

Τέλος, η προστασία των  χειλιών της στεφάνης βοηθά στην προστασία των ζαντών από τα κράσπεδα, ενώ η δομή του ελαστικού είναι η  κατάλληλη για να μειώνεται ο θόρυβος κύλισης και να προσφέρεται περισσότερη άνεση στους επιβάτες.

Το Cooper Zeon CS8 είναι διαθέσιμο σε πάνω από 60 διαστάσεις με φάρδος πέλματος από 185 ως 245, διάμετρο ζάντας από 15 ως 18 ίντσες και δείκτη ταχύτητας από Τ ως Y.

Δείτε την κριτική του David Coulthard για το ελαστικό της Cooper


 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
MERCEDES ME
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel