Το CS7 είναι το νέο premium θερινό που φέρει την σφραγίδα τεχνογνωσίας της Cooper Tire Europe. Η κατασκευή του είναι σχεδιασμένη να απορροφά την οδική ενέργεια και να το κάνει …αθόρυβο! Η γκάμα

Το CS7 είναι το νέο premium θερινό που φέρει την σφραγίδα τεχνογνωσίας της Cooper Tire Europe. Η κατασκευή του είναι σχεδιασμένη να απορροφά την οδική ενέργεια και να το κάνει …αθόρυβο! Η γκάμα του καλύπτει από μικρά ως και μεσαία μοντέλα αυτοκινήτων. Με 1 κλίκ δείτε περισσότερα γιΆ αυτό.

Premium Ελαστικό – Special τιμή. 42 ευρώ! Για λίγους!

2.635.047 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

CS7 το νέο premium θερινό με την σφραγίδα τεχνογνωσίας της Cooper Tire Europe. Με κατασκευή σχεδιασμένη να απορροφά την οδική ενέργεια και να το κάνει ...αθόρυβο! Η γκάμα του καλύπτει από μικρά ως και μεσαία μοντέλα αυτοκινήτων.Με super προσφορά για περιορισμένο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

αριθμό! 42 ευρώ (για διάσταση 155/65 R14)!

Το νέο Cooper CS7 αντικατέστησε το δημοφιλές ελαστικό επιβατικών αυτοκινήτων CS2. Με τεχνολογία κατασκευής "επόμενης γενιάς", ακόμη πιο αθόρυβο στον δρόμο και με  τεχνολογικά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν σε ασφαλή, άνετη και οικονομική μετακίνηση.

Το CS7 συμβάλει στην εμπειρία οδήγησης όντας αθόρυβο. Αυτό το οφείλει χάρη στα τμήματα που αποσβένουν το θόρυβο στις αυλακώσεις του ελαστικού της Cooper, οι οποίες μειώνουν τον αερο-μεταφερόμενο θόρυβο που δημιουργείται από την επαφή με το οδόστρωμα και κάνουν το Cooper να θεωρείται ένα από το πιο αθόρυβα ελαστικά της Ευρώπης, με μέτρηση στα 68dB (σε όλη την γκάμα των διαστάσεων του)!

Αξίζει να τονιστεί πως το CS7 βοηθά στη βελτιωμένη οικονομία καυσίμων σε σχέση με τον προκάτοχό του, χάρη στον βελτιστοποιημένο σχεδιασμό πέλματος ο οποίος κατανέμει το βάρος ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα να μειώνει την αντίσταση κύλισης. Σημειώστε πως, το ελαστικό της Cooper  έχει σχεδιαστεί με ένα πιο ομοιόμορφο  αποτύπωμα (αυλακώσεις) με όφελος –για τον κάτοχο- την μεγαλύτερη αντοχή σε φθορά πέλματος.

Το CS7 διαθέτει μια υψηλής ανάλυσης ένωση σιλικόνης, η οποία προσφέρει ενισχυμένη πρόσφυση, καθώς επίσης και βελτιωμένο φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα (με βαθμολογία Β στην ετικέτα), άριστο κράτημα και καλή απόκριση στις στροφές. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει για ένα τυπικό επιβατικό όχημα που κινείται με 80 χλμ/ώρα, μια απόσταση φρεναρίσματος-στάσης ως  6 μέτρα (ή αλλιώς το μήκος ενάμιση αυτοκίνητου) μικρότερη από ένα προϊόν με βαθμολογία Ε.

Το ελαστικό διατίθεται σε 30 διαστάσεις με δείκτη ταχύτητας Τ και Η. Να σημειωθεί πως το νέο Cooper CS7 είναι ιδανικό για ζάντες από 14 μέχρι 15 ίντσες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
ECANTER
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel