Συνθετικά λιπαντικά, υπερ - υψηλής απόδοσης για βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες, καθώς και κινητήρες αερίου! Δείτε 2 επιλογές της Certus με 1 κλικ!

Συνθετικά λιπαντικά, υπερ - υψηλής απόδοσης για βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες, καθώς και κινητήρες αερίου! Δείτε 2 επιλογές της Certus με 1 κλικ!

Flor Oil Certus Lubricants

2.663.814 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η εταιρεία Flor Oil, με έδρα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών και ορυκτελαίων. Με έτος ίδρυσης το 1963, η εταιρεία σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες λιπαντικών και ορυκτελαίων στη χώρα μας, με εξαγωγική δραστηριότητα και στις βαλκανικές χώρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ειδικότερα, η Flor Oil παράγει και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος λιπαντικών προϊόντων, όπως λιπαντικά οχημάτων καθώς και ειδικών προϊόντων.

Επίσης, ειδικεύεται στα λιπαντικά βιομηχανίας, προμηθεύοντας την αγορά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Μέσα από συνεχή έρευνα και επαναλαμβανόμενους ελέγχους, επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση των προϊόντων που προσφέρει.
Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών οδήγησαν στην ευρεία αποδοχή τους από τους καταναλωτές. Η μεταφορά της εταιρείας, το 2002, στον βιομηχανικό κόμβο της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης συνέβαλε στην ταχύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς, που πλέον ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας. Λιπαντικά και ορυκτέλαια άριστης ποιότητας, για οχήματα και βιομηχανίες, από την εταιρεία Flor Oil.
Με γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων της, επενδύει διαρκώς τόσο στον τεχνολογικό εξοπλισμό, όσο και στον τομέα της έρευνας, διασφαλίζοντας ότι προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.
Επιπλέον και στον τομέα του After Sales, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των πελατών της, παρέχοντας συνεχή τεχνική υποστήριξη, αλλά και ολοκληρωμένες προτάσεις σε πελάτες που επιθυμούν να προμηθεύονται προϊόντα με δική τους ετικέτα.

Tα προιόντα και το  εξειδικευμένο προσωπικό της, καλύπτουν τις ανάγκες των εξής σημαντικών για την ελληνική οικονομία, κλάδων:
  • Βιομηχανίας
  • Οχημάτων
  • Ενέργειας
  • Μεταφορών
  • Γεωργίας
  • Κατασκευών

Ας δούμε 2 από τα υπερ-υψηλής απόδοσης λιπαντικά της που διαθέτει για βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες, καθώς και κινητήρες αερίου!

SYN N MAX SAE 5W-30
Προηγμένης σύνθεσης, 100% συνθετικό λιπαντικό, υπερ-υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για τους κινητήρες βενζίνης, αερίου και πετρελαίου. Εξασφαλίζει άριστη προστασία και υψηλές επιδόσεις σε μεγάλα διαστήματα αλλαγής. Κατάλληλο για πολυβάλβιδους κινητήρες, καταλυτικούς και συμβατικούς, με ή χωρίς turbo.
Περιγραφή
Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές:
API: SN / CF, ACEA: C3-12
MB 229.51, VW 502.00 & 505.01, BMW LL-04, GM dexos 2
Επιπρόσθετες Πληροφορίες
API
SN / CF

ACEA
C3-12

SYN N MAX SAE 5W-40
Προηγμένης σύνθεσης, 100% συνθετικό λιπαντικό, υπερύψηλης απόδοσης, σχεδιασμένο για τους κινητήρες βενζίνης, αερίου και πετρελαίου. Εξασφαλίζει άριστη προστασία και υψηλές επιδόσεις σε μεγάλα διαστήματα αλλαγής. Κατάλληλο για πολυβάλβιδους κινητήρες, καταλυτικούς και συμβατικούς, με ή χωρίς turbo.
 
Περιγραφή
Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές:
API: SN / CF, ACEA: Α3, Β4-12
MB 229.3, VW 502.00 & 505.00, BMW LL-04, Opel LL-B-025
SYN L

 
Flor Oil - ΧΡΗΣΤΟΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΛΩΡΟΣ Ο.Ε.
Παπαφλέσσα, Τ.Κ. 564 29,
Νέα Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη
Καλέστε: 2310 684070, 6944 873 318
E-mail: info@florοil.gr   www.floroil.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center